12 Ekim 2018 Cuma

# günlük yazılar

Eski Düğün Fotoğraflarımızı Ne Zaman Çok Güzel Bulacağız?



9 Eylül evlilik yıldönümümüzdü. O gün basit bir şekilde kutlamıştık ama zaten ikimiz için de her zaman birlikteliğimizin başlangıç tarihi çok daha önemlidir, asıl kutlamaları o güne saklarız hep. Fakat aklıma geldi eşime sordum, bizim hiç o güne dair videolarımız var mı burda, bari onu seyredelim (böyle bir geleneğimiz yok, zaten doğru düzgün medya da yok). Hem çocuklar da görmüş olur?

Varmış bir iki dvd, buldu çıkardı. Fakat izlemek bu güne kaldı. Oğlum görünce sanırım hoşlanmadı ve kaçtı. Biz kızımla biraz hızlı hızlı izledik. Ve ne kendimi, ne video kalitesini, hiç birşeyi beğenmedim. Kızım babasını çok komik buldu, saçları çok uzunmuş, beni beğendi ama neden saçlarımı kıvırcık yaptırmışım o düz severmiş 😅

Kısa bir zaman önce pinterestte yukarıdaki fotoyu görüp vurulmuştum. Kocama dedim hiç güzel fotoğraflarımız yok, böyle fotoğraflarımız olsun istiyorum. Evlendikten 12 yıl sonra, beraberliğimizin başlangıcından 20 yıl sonra, böyle şık giyinip fotoğraf çektireceğiz tamam mı? Üstelik karede çocuklarımız da olacak. Söz verdi, tamam dedi. Hadi bakalım evren duy sesimizi. 


7 yorum:

  1. Düğün mekanımız çok güzeldi. Ancak mekanın anlaşmalı olduğu fotoğrafçıyla çalışmak zorundaydık. Mekan başka fotoğrafçıya izin vermiyordu. (Racon böyleydi o zamanlar. Tam çete bunlar)

    Düğünümüz şahaneydi yaa. Tam tersi şu an yapsak o kadar güzel olmazdı :))) o zamanki gençlik ve hevesle hem iyi bütçe ayırmıştık, hem herşeyi ince ince düşünüp uğraşmştık. Şu an yapacak olsak eminim o kadar para ve zaman harcamaya kıyamazdık ahahahahha

    Bir tek fotoğraflarımız kötü o yüzden. Kabız kabız verdirilmiş pozlar, kötü ışık, kötü açılar, cağnım manzarayı hiç etme, fotoğrafçının yeteneksizliği ve kekoluğu yüzünden :D

    Düğün videosunu geçen sene mayayla izleme girişimimiz oldu. Gelinliğimi ve babasını aşırı kıskandı ağladı ahshshdhdhdjjdhd
    Hemen kapattık sonra.

    YanıtlaSil
  2. Pişt, niye 12. yıl. Bak geçenlerde biz şuna karar verdik: Önümüzdeki aylarda bir sabah çocukları kreşe bıraktıktan sonra, tüm 1 günü kendimize ayıracağız. İkimiz de işe falan gitmeyeceğiz, babanneye de çocukları kreşten al ve eve getir diyeceğiz. Bir de ek bakıcı tutacağız. O ikisi iki çocuğu yedirecek eyleyecek ve biz teee yatak zamanına dek dönmeyeceğiz (malesef hala anne olmadan uyuyamıyorlar keratalar (ya da ben mi onlarsız uyuyamıyorum acaba) neyse..) Bu özel güne de "bizim günümüz" diyeceğiz ve senede en az 1 defa yapacağız bunu! 1 gün, zor değil işten izin almak, belki spa, belki ormanda yürüyüş, güzel bir akşam yemeği! Hadi siz de yapın, üstüne de foto çekin ya.. 12. yıldönümünüze kalmasın Gece ;)

    YanıtlaSil
  3. Bence kesinlikle yapmalısınız! Bizim bu sene 8.senemizdi o zaman da zaten çıkan fotoğrafları beğenmemiştik ama çokta umursamamıştık.Berkay bu konuda bize kızgın ,biz onu çağırmadığımız için oda bizi düğününe çağırmayacakmış:))) Bizde ya 10 yada 15.senemizde nikah tazeler belki böyle fotograflar cekılırız dıye dusunuyoruz hem cocuklu olunca da bir iki kare daha kıymetli olur. Ertelemeyın sızde yapın bence.

    YanıtlaSil
  4. Biz de 18 yılı devirdik. O zamanlar düğün fotoğrafçısı vs. gibi özel şeyler de yoktu. Köşe başındaki fotoğrafçı ne çektiyse artık:)) Video da istememiştik. Yani o güne dair çok özel fotoğraflarımız yok, ister miyim bilmiyorum. Her şey zamanında güzel belki de:)

    YanıtlaSil
  5. ay GeCe yaa.. ben de istiyorum!

    biz derme çatma evlendik. bi kot bi tşört olsun dedik, son anda gelinlik ve halaylı bi kutlama yapılıverdi öylesine.

    fakat bizi, enerjimizi aktarabilen hiç görsel yok.
    yapmak lazım.

    YanıtlaSil
  6. Geçmişe güzel bakmayı öğrendiğimizde belkide biraz edebi oldu ama ciddiyet bi konu

    YanıtlaSil
  7. Güzel fikir biz de 20. evlilik yılımızda mı çekilsek, güzel olur valla.

    YanıtlaSil