4 Haziran 2014 Çarşamba

# Gece's Blogger Templates

Nisan-Mayıs 2014 Temaları

Bu dönem verimsiz çalıştığımı düşünüyordum ki, Nisan'ın ortalarına kadar İstanbul'da olduğumuzu anımsadım şimdi. Devam eden temaları da sayarsak yine de çok düşük değilmiş performansım. Acaba buraya eklemeyi unuttuğum var mı diye düşünüyorum şuan. Aşağıdaki bitmiş temaları ise yapılış sırasına göre değil, aklıma geldiği şekilde yazıyorum.


Doğum Meleği Özge Dündar Taşkın ile ne kadar uzun zaman önce iletişime geçtik hatırlayamıyorum. Önce ben bekletmek zorunda kaldım, sonra o özel bir çizim yaptırmak istedi, süreç epey uzadı. Sonuçta hoş bir teması oldu. Logo ve diğer çizimler bana ait değil, ben wordpress blogu haline getirdim, seo konusunda destek vermeye çalıştım. 


Çok severek çalıştığım bir diğer blog ise Deniz'in Şarkısı. Bazı bloglar gerçekten içimi açıyor tasarlarken. Header görseli hazırdı ancak diğer ayrıntıları ona uyumlu şekilde ayarlamak ve profosyonel bir görünüm vermek bana aitti. 


Happy Sweet Gifts bana ve yeğenime ait olan başka bir blog. Ayrıntılarını blogdan öğrenebilirsiniz.


Bundan önceki temasını da ben hazırladığım Mis Kokulu Lezzetler'e bahar geldi. Klasik şablona ferah bir görünüm verdim. Bloggerın altyapısındaki şablonları kullandığım için, sidebar yerleşimi ve genişliği, kaç sidebarlı olacağı panelden değiştirilebiliyor. Yazı tipleri ve renklerini zaten panelden değiştirilebilir yapıyordum da şimdi bu özelliğin de olması iyi oldu.


Bir diğer tema da Cookie Kikiii'ye ait. Cıvıl cıvıl sevimli ve renkli bir tema istemişti hazırladım. Bu tema da yine bloggerın kendi temaları üzerine kuruldu ve her konuda esnekliğe sahip bir tema oldu. 


Sonuncusu da Mutfağımda Lezzet Var. Sade ve ferah bir görünüm istemişti sahibi. Şimdi nefis yemeklerinin dikkat çeken görselleri daha da bir vurgulanmış oldu.

Yeni temalarla bir sonraki ay görüşmek üzere.

3 yorum:

  1. Elinize sağlık, sayenizde çok güzel bir tasarıma kavuştum. Teşekkür ederim, sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  2. Benim sayfamın da sana ihtiyacı var sanki canım ya :)

    YanıtlaSil
  3. heeey hepsi de harika ama deniz şarkısı mükemmel olmuş bence doğum meleğinide çok beğendim elinize sağlık Esra-c

    YanıtlaSil