4 Temmuz 2011 Pazartesi

# ben # fotoğraf

Son Çektiklerimden


Bu bir resmi bina, genelde resmi binalarin hepsinin camlarinda ayni ciceklerden var, ayni cicek olmasi bir yana, cicek olmasi bile beni cok sasirtiyor.


Hlavnadaki buyuk en eski kilise, gecen gun gokyuzunun rengi ile tarihi doku cok hos gonumustu, hemen cektim.


Hlavnada tramvay hatti olmasina ragmen, tramvay yok. Ortadan ise su kanalindan su akiyor, sebebini bilmiyorum ama guvercinler icin olabilir, cok guvercin var dogrusu.


Disariya cikinca guzel kizlari gormekten gozum donuyor. Resimlerini cekecegim diyorum ama ya kaciriyorum, ya da kendimi cok ele veriyorum, velhasil bir turlu guzel yakalanmis poz yok :)


Birkac gun oncesine kadar hava nasil da gunesliydi. Tum haftasonu ve bugun de dahil yagisli ve oldukca soguk.

Asagidaki iki resme dikkat lutfen, binalar egri gorunuyor. Cep telefonumla resim cekerken eger yuruyorsam boyle resimler cikiyor. Bazilari gercekten cok ilginc olmus, seviyorum boyle fotograflari. Hiper uzay gibi...




Bu da gunesli gunlerden birinde mutfakta sofra hazirlarken, ustelik aksam saatleri bu.  Buralarda cig sebze ve meyvelerde bir tur virus varmis bu siralar, bu yuzden fazla cig sebze meyve yemiyoruz, yiyeceksek de cok iyi yikayip ve mumkun oldugu kadar az. Salata bu yuzden az malzemeli :}

6 yorum:

  1. Yamuk görünen binalar çok enteresan görünüyor.Açı farkımı yoksa yerle alakalı bir durummu sözkonusu.İlk fotoğrafı çok beğendim GeCecim.

    YanıtlaSil
  2. canim telefon yapmis nasil olduguna dair bir fikrim yok, action modu yok, bu yuzden hareket ederken boyle cikmis bir ara bu tip fotolari da yayinlayim cok ilginc goruntuler var

    YanıtlaSil
  3. Resmi binaların huyuna ve kesinlikle su kanalına bayıldım :) Bizde de olsun diler de sebeplenirdi nolur ki biz de düşünsek böyle hayvanları,çok da genişmiş caddeler çok beğendim,Ama favorm cep telefonunun marifeti olan fotoğraflar photoshop da uğraşsam anca yaparım onu :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel fotoğraflar. Nasıl düzenli heryer:))

    YanıtlaSil
  5. Hep hareket et öyle çek, seviyorum ben distortion tarzı efektleri..:))

    YanıtlaSil