5 Temmuz 2011 Salı

# alisveris # benden

Mutluluk Çarpması

Biliyorsun blogcum, çok değil daha bir kaç hafta öncesine kadar hayatım ne kadar boş idi, sana bol bol ağladım. Yaşamımda bana neşe veren hiç birşey kalmamıştı. Bir daha da öyle olacağını ummuyordum doğrusu. Üstelik, etrafımda gülen insanları görünce aptal olduklarını düşünürdüm, çünkü güldükleri şeyler bana çok aptalca gelirdi.
apartman gisimiz

O zaman anlamıyordum ama anormal olan benmişim, yaşam enerjim gitmiş, huysuz, yüzü asık biri olmuşum. Bunu nasıl farkettiğime gelince, dün alışveriş yapınca hissettiğim sevinçten farkettim. O zamanlar da birşey almak değil içimden gelsin, beni sevindirmezdi bile. Hatta ben alışveriş yaptığımda sevineceğimi hiç ummazdim, çünkü bir şeye ihtiyacın olursa alırsın, bu normal ve doğal birşeydir, çocuk gibi zıplamak da neyin nesi...

biraz yakin cekim

Dün yine dışarı çiktığımda Marks&Spencer'a uğradım. Aman ne kadar güzel indirimler varmış, %70 lere kadar. Hani ben geçen kış bir krem almıştım da hem ucuzluğundan hem de güzelliğinden bahsetmiştim.  O zaman 1,79 euro olan kremden alıp çok memnun kalınca bolca almadığıma hayıflanmıştım.  Ne güzel hediye olurdu, herkese götürebilirdim.


İşte dün gidince bir de ne göreyim, bu kremler (ve daha tabi ki bir sürü kozmetik) hepsi indirimde ve üstelik 3 al iki öde ve yine fiyati 1,79.... Daha çok almak isterdim ama 6 tane aldım, ikisi bedavaya gelmiş oldu.


Sadece krem değil, şampuanlar, duş jelleri, el sabunları, losyonlar... Daha almamak için kendimi zor tutuyorum. Sonra yeni dogan yeğenime ciciler aldim, yine indirimden, oldukça kaliteli ama süper ucuz.


Ve bir de zencefilli gazoz aldım, buradaki magazada yiyecek içecek bölümü de var M&S'nin. Organik veya nadir bulunan yiyecek ve içecekler mevcut. Hele ev aksesuarlari bölümü şahane.


Aşağıda da yolda giderken görüp çektiğim bir reklam tabelası. Union sigorta firmasına ait. Çevirdiğim kadarıyla bir zamanlar Türkiye'de hırsızlık nedir bilinmezdi, bir cüzdan yada saat kaybolduğunda birkaç saat sonra gittiğinizde ayni yerde bulurdunuz gibi birşeyler sayıklamış ama esas vurgusu nedir anlamadım.



Neyse diyeceğim o ki, eğer insan mutlu ise, üç beş kuruşluk şeylere bile seviniyor, içinden zıplamak, aldıklarını herkese göstermek geliyormuş, işte bunu anladım dün ve içimdeki çocuğun hala yaşadığını gördüğüme ise daha da çok sevindim.

12 yorum:

  1. ayol alısverıs yapıp sevınmeyen olurmu..
    sen resmen yıklımssın tabıkı zıplarsın.. gule gule kullan...

    YanıtlaSil
  2. valla ben sevinmezdim, hatta sıkılırdım

    YanıtlaSil
  3. ne garip, bazen dünyalar yüzümüzü güldüremiyor da minik şeylerle mutlu olabiliyoruz.

    YanıtlaSil
  4. ah ne güzel mutluluk yağmurunda ıslanmışsın,küçük şeyler büyük mutluluklarmış meğer...ama ben ancak güneş çarpmasını bilirim mutluluk çarpması nedir bilmem...sevgiler,kozmetiklere bayıldım....

    YanıtlaSil
  5. Zencefilli gazozu çok merak ettim kurabiyesini yapıyorum da gazoza yakış mı :))sevgiler sinem

    YanıtlaSil
  6. Daha iyi olduğun konusunda bende hemfikirim.
    Çünkü yazılardan o pozitif enerjiyi alabiliyorum GeCecim emin ol.:))

    YanıtlaSil
  7. zencefilli gazoz harika, coca colanin da var kinley markasi altinda ben artik kola yada baska bir icecek icmez oldum cok seviyorum

    YanıtlaSil
  8. canım benim özledim seni göremiyorum da nette hiç. çok sevindim mutlu olmana. işten çıkıyorum cuma günü bende sevineceğim çok az kaldı. :)

    YanıtlaSil
  9. içindeki çocuk hiç ayrılmaz inşallah senden ve hep mutlu olursun,beni de mutlu eden şeyler ojeler görünce gözüm dönüor:)şimdilerde de çatlk olanlara taktım :)en mutlu köşem oje köşem benim :))

    YanıtlaSil
  10. çok tatlısın sen ya:)gerçekten:)
    güle güle kullan aldığın şeyleri...
    Küçük mutlulukları birleştirip büyük mutluluklar yaratıyoruz biz...Bazen hayatın karasına takılsakta,dibe düşsekte kalkabiliyoruz...Mutlu olmana sevindim...Daim olsun...
    Ve keşke türkiyedeki MS larda da dekorasyon vs. bölümü olsaydı merak ettim bak şimdi?:) Sevgilerimle cnm...

    YanıtlaSil
  11. çok güzel paylaşım tebrikler :)

    YanıtlaSil
  12. hehehe bende çok sevindim mutlu olmana:) cicilere bayıldım

    YanıtlaSil