2 Mart 2010 Salı

# Blog # blog teması

İki Yeni Blog Teması

Eskiden deselerdi pembeyi sevmeye başlayacaksın inanmazdım. Kız çocuklarının her şeylerinin pembe olmasından fenalık gelmişti. Gerçi bizim çocukluğumuzda öyle değildi ama yeğenlerimin çocukluklarından yeteri kadar nasibimi aldım. Hele bir ilk okul öğretmenlerinin nasıl buna katlanabildiklerini düşündükçe içime baygınlık çökerdi. Düşünsenize sınıftaki tüm kızlar pembeli, barbi ve winx karakterli, erkekler mavi örümcek adamlı. Allah sabır versin.


Tasarımların ilki Karamelam'a ait. Yine pasta ve kurabiye blogu. Genel renkler konusunda beğenisini sunduktan sonra, tasarım stilini benim zevkime bıraktı Güzin Hanım. Özellikle yazı karakteri çok iyi oturdu,  bu tasarımda en çok zaman ayırdığım bu yazı karakterinde karar kılmak oldu zaten.


Bu da çok önceleri yaptığım bir tasarım, yayınlamak için zaman kolluyorudum. Annesi sevimli, şeker kızının maceralarını yazıyor. Annesinin Ballısı. Sizin de farkettiğiniz üzere artık sade tasarımlardan hoşlanıyorum. Çünkü çokça blog gezdiğim için, genelde sade blogların daha talep gördüğünü farkediyorum. zaten bloglar içerikle zenginleştiği için, bir de aşırı yoğun görsel tasarım, okunabilirliği azaltıyor.

21 yorum:

  1. sade blog hakkında size katılıyorum. herşeyin doluştuğu bloglar insanı yoruyor. çoğu zaman kendi blogumdan bile sıkılıyorum. siiznkiler ne kadar sade olmuş.. çok beğendim. buarada hangi programlar yapıyorsunuz? sakıncası yoksa

    YanıtlaSil
  2. İkisini de beğendim, en çok da alttakini..sade ve zarif..ellerine sağlık gececiğim;)

    YanıtlaSil
  3. çok kıskanıyorum bu aralar yaptıklarını bilmem anlatabildim mi :) ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. süper ben de beğendim aynen pembeden öööh derdim ama pembeyi sevmeye başladım.çok hoş olmuşlar...

    YanıtlaSil
  5. Ben de kahve ve pembeyi birbirine çok yakıştırıyorum zaten Kurabiyelerimde de kullanıyorum. Emeğin ve zevkin için çok teşekürler tekrar:))

    YanıtlaSil
  6. Her ikiside çok güzel olmuş,bende sade gözü yormayan temaları daha çok seviyorum.. benimde yenilenme zamanım geldi aslında.

    emeğine sağlık...

    YanıtlaSil
  7. ıkısıde ferah ve sık olmus ellerıne saglık gecem

    YanıtlaSil
  8. Soft,ferah ferah....ellerine sağlık sevgili gece.Ben artık yapmıyorsun diye düşünüyordum????

    YanıtlaSil
  9. ikisi de görsel olarak sade ve çok hoş.
    eline sağlık

    YanıtlaSil
  10. ikisi de birbirinden güzl olmuş. emeğine sağlık. şu pembe konusuna gelince... ben de pek hoşlanmam tüm çocuklarda aynı renk, aynı çizgi film kahramanı ya da barbieler winxler.. ama bir dönem bi şey çıkıyo. bütün çocuklar onu istiyolar. Ben10 mesela. bütün erkek çocuklarda ben10'li saatler, kıyafetler, pantalonlar. ee seninki de istiyo. bakıyosun içi gidiyo. gel de alma. hadi aldın diyelim bu kez de üzerinden çıkarmak istemiyo :)) yani diyeceğim; çocuklar insana sinir oldukları şeyleri bile yaptırıyolar bi yerde..

    YanıtlaSil
  11. ellerıne saglık arkadasım.yazdıklarına katılıyorum ama pembeyı sevenlerdenım :)hersey tospembe olsun....

    YanıtlaSil
  12. herikisi de birbirinden guzel:)pembe konusunda katılıyorum sana...sadece pembeyle maviyle de bitmiyor, örümcek adamlar, barbiler, ben10 ler winx ler..her şey tek tip nerdeyse..

    YanıtlaSil
  13. Gece'cim yine çok hoş...
    Her zaman ki gibi...
    Ne diyeyim?;
    Fotoğraf,dikiş,örgü,blog,ev,iş...
    Marifetli hatunsun vesselam:))

    YanıtlaSil
  14. Gececiğim çook güzel bir tasarım daha. özelliklede karamelamın kine bayıldım çok zevklisin gerçekten
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  15. evet bunlar da harika. ya bende de bir değişiklik var bu aralar bu renkler benim de hoşuma gidiyor artık. :) özellikle de blogların sadeliği kullandığın renklerle bütünleşince harika oluyor. tebrik yine yeni yeniden... :)

    YanıtlaSil
  16. Gececim ne olur benim bloğa da el at :))yorumlarım gözükmüyor..Bi de anlamadığım şey bir kaç postumda bir sürü yorum yazılmış olmasına rağmen 0 yorum diyor kontrol panelimde de sıfır gözüküyor..neden olabilir..Ne yapmam lazım düzeltmek için :((

    YanıtlaSil
  17. merhabalar bende blogunuza ilk kez geldim bende blog yaptırmak istiyorum yaklaşık 4 yıldır blok alemindeyim ama artık yeni bir blog açmak istiyorum benimkide pasta ve kurabiye sitesi olcak bununla ilgili bir çalışm yapabilirmiyiz bana dönerseniz sevinirim hoşçakalın

    YanıtlaSil
  18. bende öyle:))ama şimdilerde pembe-kahve ve kahve-turkuaz uyumuna bayılıyorum.zevk dediğin şey durdugu yerde durmuyormuş:))sümbüle bayıldım.fotolar enfess.

    YanıtlaSil
  19. aysegül hanım blogunuza yorum bırakamadım mail adresinizi de göremedim eğer yanda yazan adresime mail atarsanız görüşebiliriz

    YanıtlaSil
  20. Merhaba...çalışmalarınızı çok beğendim.Bende sitemin yenilenmesini istiyorum.Gmail adresinize mail atmaya uğraştım,ancak pop3 gibi bir bilgi istedi,yani olmadı...Mesajlaşabileceğimiz bir başka mail adresi veya tel numaranız varsa görüşelim.Benim tel:0 535 842 35 44..Ücreti hakkında bilgi almak isityorum..

    YanıtlaSil
  21. Ne söyleyebilirim ki? Herzamanki gibi güzel olmuş.
    Ben en çok sayfandaki flash resmini nasıl yaptığını merak ediyorum.:))
    Sevgiler...

    YanıtlaSil