16 Mart 2010 Salı

# ben # blog teması

Düğün Hikayesi'ne Yeni Tema


Yine pembe ama napıyım:)

Sevgili Ayça'ya daha onun geçen seneki doğum gününden, doğum günü hediyesi sana bir tema yapacağım demiştim. Kaç ay geçti yıl olacak nerdeyse ben yapmamıştım. Aslında bunun nedeni kafamda onun için tasarladığım tema için istediğim arkaplana raslayamamdı. Bu pembe fona rasladığımda düşündüğüm şeyi bulduğumu anladım (ben kırmızı düşünüyordum ama pembe daha romantik böyle olsun dedim) sonrası kendiliğinden ortaya çıkıverdi.

Blogumun son yazıları tema, örgü, tema örgü şeklinde gidiyor. Ben bile sıkılmaya başladım. Artık eskisi kadar zaman ayırmıyorum ama bunu kasıtlı yapıyorum, çünkü işime odaklanmalıyım. Sanıyorum birkaç ay sonra daha normale dönebilirim. İşlerimin arasında dinlenme molalarında ise tema ve örgüye zaman ayırdığım için haliyle bunlar çıkıyor ortaya.

Bu arada bir de çok fazla kitap okumaya devam ediyorum. Okuduğum son iki kitapla ilgili bir şeyler de yazıcam ama ne zaman bakalım.

Sizleri de zaman zaman okusam da düzenli değil, ama arada göz atıyorum bilesiniz.

Bu yıl benim için çok yoğun geçecek biliyorum. Aynı zamanda çok da heyecanlı. Hayatımı kontrol etmeyi ne kadar sevsem de, bu belirsizlikler beni hem sıkıyor, hem heyecanlandırıyor. Garip bir hallerdeyim yani. Her an kalbimde bir pıt pıt, hayır olsun bakalım.

12 yorum:

  1. Yoğun bir hayat,insanı ayakta tutuyor GeCecim.Yaşadığın tüm gelişmeler hakkında hayırlı sonuçlar doğursun,bunu can-ı gönülden dilediğimi bilmeni isterim..

    Şeker Ayça'mız güle güle kullansın,pembe gerçekten çok yakışmış.Bahar'da neden böyle güzel bir renk kullanmayasın ki?

    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Süper olmuş, ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. harikasın bende beğendim bendeeeeeee

    YanıtlaSil
  5. delfinaya kesinlikle katılıyorum
    temayada hemen yorumdan sonra bakacağım
    sizin hazırladığınız tüm temalar kusursuz zaten emeklerinize sağlık
    acaba bana ne zaman sıra gelecektir :)))

    YanıtlaSil
  6. çok şık olmuş elinize sağlık. ben birşey sormak istiyorum acaba üst kısma "anasayfa-hakkımda-fiyat blgisi" yazdığınız yeri nasıl kodluyorsunuz? bununla ilgili kısa bir post oluşturup anlatabilirmisiniz? blog tasarlamak için yardım ederek.. teşekkür ederim şimdiden.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Tema çok hos olmus ellerine saglik GeCe'cim. Hayatimiz yogun olmasa heralde bunalima gireriz diye düsünenlerdenim =) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  8. Şahane bir tema olmuş. İnsan nasıl hevesleniyor benim de böyle temalarım olsun diye.
    Buarada yoğun çalıştığınız için canınız sıkılıor olabilir, biraz dinlenseniz herşey daha güzel olur.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Ben yazacaktım bloga ama bugün toparlanmaktan hiçbir şeye fırsat bulamadım. Buradan da bir kez daha KOCCAMAN TEŞEKKÜR EDİYORUM :)

    YanıtlaSil
  10. güzel bir tema daha hazırlamışsın, ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  11. hakkında herşeyin en iyisi olur umarım sevgili Gece, temaların çok guzel...kitapları bir an önce paylaşırsan sevinirim bu aralar ben de taktım kitaba...sevgiler:)

    YanıtlaSil
  12. hakkında herşeyin en iyisi olur umarım sevgili Gece, temaların çok guzel...kitapları bir an önce paylaşırsan sevinirim bu aralar ben de taktım kitaba...sevgiler:)

    YanıtlaSil