5 Ocak 2010 Salı

# ben

Sanırım Yazmalıyım

Kaç gün oldu yazı yazmadım ve tabi de bloglarımı dolaşamadım. Üzerime bir rehavet çöktü nedense, bir kırgınlık. Hasta olmamam lazım Ce bu sabah tembihledi. Tam tatil öncesi.

Bir yandan örgülerime devam ediyorum, bir yandan da derslerime ve girdiğim sınavlarıma. Perşembe öğleden sonra benim dersimin  sınavı var ve kağıtları cuma akşamına okuyup bitirmem gerekiyor. Tabi perşembe öncesi de soru hazırlama telaşı. 1,5 saatlik bir sınav için birkaç soru hazırlamak insanın günlerini alır mı? Alır.

İlk defa bu yıl bir kış tatili yapacağım. Daha önce yaz aylarında şu-şu tarihler arası izin alabilirsiniz diyorlardı. Bilmiyorum  ben mi kekleniyordum, çünkü çeşitli mazeretlerle izin alanlar oluyordu.

Bu yıl geçen yazdan kalan bir haftalık iznimi kullanabilecek miyim diye araştırdım, evet kullanabiliyormuşum. Ben de final büt arası boşlukta iznimi aldım veee kocacımla tatile gidiyoruz bu haftasonu.

İlk başta aklımızda tropik bir yer vardı, bu mevsimde gidilebilecek olan Phi Phi adasını seçmiştik, hatta uygun birşeyler de bulmuştuk. Sonra sıcak bir yer mi  soğuk bir yer mi diye düşününce bu yıl yağmak bilmeyen kar yüzünden Uludağ'da karar kıldık. İnşallah bir süre sonra burada karlı fotolar ve bir banner göreceksiniz.

2010 geldi, kendisinden çok şey bekliyorum, ne olur gerçekleşsin. Hayatımızda tam bir dönüm noktası olacak bu yıl, eşim tezini bitirecek askere gidecek, ben tezimi bitireceğim ya atılacağım ya da başka bir kadroya geçeceğim. Pufff. Bu yaz tatil yapamayabileceğimiz için hakkımızı şimdi kullanmaya karar verdik.

Sık sık bebek isteğimden de bahsediyorum sizlere, ancak bir konuda anlaşmazlık oldu sanırım. Çok şükür şimdilik bir sağlık problemi nedeniyle bebek sahibi olamıyor değiliz, işlerimizin ve hayatımızın yoluna girmesini bekliyoruz bunun için. Askere gidecekse gidip gelmesini falan. Bu yüzden ona kavuşabilmek için çok çalışmak zorundayım. Süreç uzadıkça beni sıkıntı basıyor ama, aksini yapamam. Önce diğerleri olmalı sonra bebek. Herşeyi daha da kaotik hale getiremem. İnanıyorum ben de bebeğin kısmetiyle geleceğine, herşeyi yoluna sokacağına ama biraz daha beklemeliyim biliyorum :(

Bir fizikçi olarak burçlara fallara inanmam ama bu yıl inanasım var, geçende ablam bulmuş Bir Yastıkta'da her burcun yıllık fallarını yayınladık.  Benim ve Ce'nin burçlarında yazanlar o kadar tutarlı görünüyor ki, şaştım. İşte bu yüzden bu yıl inanmak istiyorum.

26 yorum:

  1. uludağda iyi tatiller gececim eminim çok güzel geçirirsin tatilini. Yorum yazmıyorum uzun zamandır ama hep takip ettiğimi biliyorsun seni... bizde bu sene düşünüyoruz tine çok iyi geliyor kış tatilleri :) sevgiler

    YanıtlaSil
  2. umarım yeni yılın istediklerinizi hayırlısı ile verir ge-ce :))

    olcak olcak bu sene inşAllah :))

    YanıtlaSil
  3. mutlu tatiller gececim.
    dilerim bu yıl hayalini kurduklarını tek tek getirir sana...
    gönlünce bir sene olması dileğimle.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Umarım herşey gönlünüzce olur, mutlu yıllar, güzel bir tatil diliyorum.Sevgiyle kalınız.

    YanıtlaSil
  5. sana kolaylıklar diliyorum. Allah hepsini yoluna koyar eminim. allah büyük.sevgiler...Bu arada burç yorumları da iyi oldu şimdi benm burcum var bi okuyayım bakim:)

    YanıtlaSil
  6. Tatil haberine çok sevindim ve bu sene gerçekten yağmak bilmeyen karı ben de görmek istiyorum. Bilmiyorum henüz kesin olmamakla birlikte bizim de bir Uludağ planımız var.

    Bebek içinse herşeyin hayırlısı güzelim benim. Senin gibi dünyalar tatlısı bir annesi olacağı için baştan şanslı zaten :))

    Aynı şeyleri bekliyoruz - askerlik, okul- bitse de bakalım biz de bir şeyler olacak mı?

    Çok yazdım yine, öpüyorum çok çok

    YanıtlaSil
  7. Güzel GeCe bütün sene ve her sene gönlün gibi güzel geçsin ayrıca da herşeyin bir vakti zamanı var herşey olacağı varır sıkma sen kendini :)

    YanıtlaSil
  8. şimdiden iyi tatiller. 2010 her istediğinizi getirir inşallah
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  9. ben yeğenimi istiyorum bir an önce yeter diyorum ama siz daha iyi bilirsiniz nede olsa pröfösörsünüz:)9
    şaka bir yana hayırlısı ne ise o olsun benimde burcum bu sene güzelmiş bakalım:)
    ve tatil olayını daha önce duyduğum için burdada hayırlısıyla gez toz eğlen diyorum ve bende biyerlere gitmek istiyorum yeter artıkınnnnnnnnnn...

    YanıtlaSil
  10. Aman diyim hasta olma! hele tatil öncesi hiç yakismaz, bu yüzden bol vitamin almayi ihmal etme. Valla herkes bebek istiyor ama herkes bir seyleri bekliyor, ben neyi bekliyorum bilmiyorum:) bana kalsa kafaya takmayacagim ama etraf zorla kafaya taktiriyor canim. Neyse tüm bebekler en dogru zamanda gelmeyi bilir nasilsa! hayirlisi olsun:)

    YanıtlaSil
  11. ben de hep uygun zamanı bekledim.bankacıydım.soranlara,artık çocuk yapın diyenlere memur olayım ilk iş bebek yapıcam diyordum.ağustosta memur eylülde hamilelik haberini aldım.birşeyi kırk kere söyleyince oluyormuş yani:)
    senin için de herşeyin hayırlısı olsun.eşin askerden gelmeden bebek düşünmemekte haklısın.çünkü zor bir dönem duygusal açıdan.eşim olmasa çok zorlanırdım.

    YanıtlaSil
  12. herşeyin hayırlısını diliyorum.ama bence askerlikte sonraya bırakın bebek işini.eşim efe 1 yaşındayken askere gitmişti.çok duygusal 6 ay geçirdik.
    yine de hayırlısı canım !!!

    YanıtlaSil
  13. Ne hoş düşünmüşsünüz tatili,sefanız olsun,keyfiniz bol olsun.Bebiş kafandaki tüm pürüzler giderilince istediğin zamanda gelince tadından yenmez,eee kulağını tıkayacaksın tabii, bebek ne zaman diyenlere,merak etme birinci olunca da arayı fazla açma derler,başkalarının hayatının muhtarı o kadar çok insan var ki..Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  14. Okul,iş,askerlik vs vsvs hepsi bittiğinde ya yeniden başka birşey çıkarsaa??

    yaş gidiyor be gececim:) hayırlısı olsun inşallah.

    Umarım bu sene hepimizin için beklediğimizden ve istediğimizden çok daha iyi geçer!

    YanıtlaSil
  15. İyi bak kendine GeCe cim, hastalanmadan tatil yap .
    Bebek geleceği tarihi biliyordur, sen hiç düşünme , herşeyin hayırlısı olsun, kafa karışıklığında bile gelebiliyor ve herşeyi çözüyor bazen, tecrübe ile sabittir.

    YanıtlaSil
  16. aaa nasıl olur da burçlara inanmazsın Ce de mi inanmıyor yoksa bu konunun piri olarak? :) bende işime gelirse inanıyorum zaten. hehe. herşeyin hayırlısı tabii bu yıl güzel şeyler bekliyor sizi içimden geçen bunlar. :)

    YanıtlaSil
  17. inanmak başarmak yolundaki en büyük adımdır canım,istemek de öyle..Allah gönlünüze göre versin inşallah :)

    YanıtlaSil
  18. Canım güzel bir tatil geçir
    Bol bol dinlen
    2010'da herşey gönlünce olsun
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  19. çok yorulmuştunuz hakkınız canım.gönlünce,ketifli güzel bir tatil geçirin inşallah.
    bebek içinde en doğru zaman nezaman ise o zaten gelecektir.engellenemez bir durum bu. demek şuan kısmet değilki sizde isteyemiyorsunuz.geleceği zaman herşey biranda hal yoluna girecektir.
    herşey gönlüne göre olsun.

    YanıtlaSil
  20. GeCe'ciğim, galiba tatildesin. İyi tatiller. Dönünce bloguma gel, Pati'nin (kedimiz) yeni fotoğraflarını ekledim. Bizimkinin de boynunda beyaz bir daire oluştu sonradan. Öpüyorum çok.

    YanıtlaSil
  21. Güzel arkadaşım, sayfama gelirimisin, bütün dostlarımı kapsayan ödülüm ve yazım var, buna ortak olursan beni çok mutlu edersin, güzel bir hafta sonu diliyorum canım, sağlıkcakla kal.

    YanıtlaSil
  22. İyi tatiller dilemek için geç kaldım galiba, yine de iyi tatiller, iyi eğlenceler :)

    YanıtlaSil
  23. canimcim bir ödülümü taktim edeyim:

    http://acupofrelax.blogspot.com/2010/01/haftaya-bir-odulle-baslamak-ne-guzel.html

    sevgiler!

    YanıtlaSil
  24. Bende kardeşimin yemin töreni için Erzurum Plandökene gidip kısa bir tatil yaptım. Sana da iyi tatiller diliyorum.

    YanıtlaSil
  25. Gececim nasılsın.nasıl geçti tatil.
    özledik seni.

    YanıtlaSil
  26. bencede yazmalısın hadi bekliyoruz ama:))

    YanıtlaSil