4 Ekim 2014 Cumartesi

# benden # hayat

Hastayım Hasta Canım İster Pasta


Hastayım hasta, canım ister pasta, kalk gidelim dansa, dansta yersin pasta...

Ne çok söylerdim çocukken, tabi o zamanlar hastayken nasıl dansa gideceğimi hiç düşünmemişim :)

Perşembe günü bütün gün evde olan Helo'nun başına merkür mü dolunay mı vurdu bilemeyeceğim. Öyle çok huysuzlandı ki, tüm gün (tabi ki uyumadı) beni on dakika oturtmadı. O gün o kadar çok sinirlenmişim ki babası gelince kendimi yatak odasına kapadım. Saat 6 dan 9 a kadar uyumadan yattım, sakinleşmeye çalıştım olmadı. Allahtan eşim yemeği ve uykusuyla ilgilendi ama ben o gece saat 2 de hala sinirden ve yorgunluktan uyuyamamıştım. Ve sabaha bingo. Yıllar önce geçirdiğim çok ağır faranjit ne zaman bağışıklığım zayıflasa nükseder ve o gece beni gafil avlamış. Nur topu gibi bir faranjitle uyandım sabah.

Aynı gün Helo'da böğüre böğüre ağladığı, o gün bir dondurma yediği, soğuk havaya rağmen bahçede kendini komple ıslattığı için olsa gerek (tabi beni de yıkadı hortumla) ses kısıklığı ve öksürükle uyandı ertesi sabah. Şu an ikimiz de hastayız. O öksürüyor ben yutkunamıyorum :(

Tabi bu arada günlerdir instagramda bayram tatlıları yayınlanıyor ve ben hastayım hasta canım ister baklava modunda bakınıp duruyorum. Artık bayram bitene kadar fazla girmemeye karar verdim.

Yani anlayacağınız bizde bayram böyle başladı. Bu gün amsterdamda muhtemelen son yazdan kalma gün olduğundan çilek tarlasına gidecektik ama bilmem mümkün olabilecek mi. 

Hepinize iyi bayramlar.

Not: fotoğraf Happy Sweet Gifts'in tasarımlarından birine ait. Şu an süregelen çalışmanın ön izlemesi :)

9 yorum:

  1. Gecmis olsun.
    En acilinden sifalar diliyorum size.
    Mutlu bayramlar
    (ihlinaz.blogspot.com)

    YanıtlaSil
  2. Geçti geçti... Umarım biraz toparlanıp gidersiniz çilek tarlasına, iyi gelecektir.

    Bayramınız kutlu olsun:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gittik daha iyiyim ama sabah akşam daha bir vuruyor hastalıklar akşama doğru yamulmaya basladım yine

      Sil
  3. Çok geçmiş olsun, bu ne ya herkes hasta (biz de ailecek kaçırmadık tabii ki bu fırsatı).. Çilek tarlası mı? Bu mevsimde??? Afiyet, enerji olsun!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm sene taze çikek var burda ekim sonuna kadar açıkmış bahçe topladık geldik

      Sil
  4. Aynı hal bende de var nasıl baş edeceğimi bilemedim taaa ki güzel bir çay tarifi bulana dek ''adaçayı biberiye kekik ve bal'bunları kaynatıp çok sicakken buharini teneffüs ettim çayı içtim sonuna doğru kalan ılık çay ile de gargara yaptım çok iyi geldi hatta öksürük dahi kesildi hemen Allah şifa versin zor bir durum. Iyi bayramlar dilerim.

    YanıtlaSil
  5. Off ya nasıl kötü olmuş. Hamileyken hastalık cok zor. Ve o yetmezmiş gibi birde Helonun derdi. Allsh yardimcin olsun. Biran once toparlanirsiniz insallah. Cok gecmis olsun

    YanıtlaSil