19 Nisan 2008 Cumartesi

# Çizimler # Drawing

Simpsons

Bir süredir Simpsons'ların tüm sezonlarını seyrediyoruz. 18 sezonun yarısını falan bitirdik. Eskiden tv de rasgeldiği zaman seyrederdim ama bu kadar müptelası değildim. Kurgular hikayeler o kadar muhteşem ki, günlerce aralıksız seyredebilirim. Gün boyu tüm karaktelerin seslerini duyuyorum sanki. Ben de heyecanlı bir şey olduğunda içimden D'oh diye bağırıyor, komik birşey olduğunda Bart'ın gülüşüyle gülüyorum. Birşeye kızdığımda Marge'ın sesiyle homurdanıyorum, birine birşey açıklayacaksam Lisa gibi konuşuyorum. Geçen akşam uyumaya çalışırken aklıma Osmanlı versiyonu Simpson'lar yapmak geldi. İnternette bulduğum resimlerden birini değiştirdim. Komik oldu.

We have been watching all seasons of Simpsons for a while. We finished nearly half of 18 seasons. I was watching before on tv if I wasn't busy, but I wasn't much interested in it. Scenarios and characters are fabulous so that I can watch it for days. I hear their voices during all the day. I am screaming D'oh whenever I excite, I am laughing with Bart's voice whenever a funny thing happens. I am murmuring like Marge's when I get angry and if I have to explain something to one , I am doing it like Lisa. It came to my mind to make an Ottoman version of Simpsons while I was trying to sleep last night and I made it at my first spare time.

2 yorum:

  1. Gerçekten yeni versiyon Simpsons'larda süper olmuş. Benim de en çok beğendiğim çizgi film olmasından dolayı her karakteri ayrı bir seviyorum. Önceleri daha düzenli olarak izleyebiliyordum. Fakat şimdi maalesef rastladıkça izleyebiliyorum. Onları görüp de kanal değiştirmek mümkün mü???

    YanıtlaSil
  2. cok orijinal olmus Gece,eline saglık :)

    YanıtlaSil