25 Kasım 2013 Pazartesi

# Kütüphane günlüğü

Kütüphane Günlüğü #2


Bir önceki yazımın anasayfada pek uzun kalmasını istemediğimden hızlandırılmış postlara geçtim :) Yazmasaydın diyebilirsiniz ama yazıp rahatlamam lazımdı.

Daha önce kütüphaneye üyelik yaptığımızı ve ilk kitaplarımızı yazmıştım. O kitapları aldığımız kütüphane Amsterdam merkez kütüphanesiydi. Üç hafta sonra iade ettik ama merkezde olduğu için hiç yoktan oraya gitmek ( bazen işimiz oluyor ama sadece kütüphane için gitmek zor) ve bi dünya otopark parası ödemek ( güya tasarruf yapıcaz diye kütüphaneden alıyoruz-ve evet dünyadaki en pahalı otopark ücretleri burada) biraz zor geldi doğrusu. Meğer bizim kasabanın da bir kütüphanesi varmış ve yürüyerek gitme mesafesindeymiş. Biz de artık oradan almaya karar verdik ve bu cts günü oraya da üye yaptık Heloyu (çift kütüphane kartlı bir insan daha bu yaşta )Fotoğraftakiler de bu kütüphanenin ilk mahsülleri. Bir kısmını okuduk ama artık daha zengin içerikli kitaplar seçtiğim için zaman alıyor bitirmek. 

Buraya da yazıyorum ki hangi kitapları aldığımızı unutmayalım :)

3 yorum:

  1. çok renkli ve keyifli görünüyorlar:)Yakınınızda kütüphane olması ayrı bir güzel.Tr'de pek öyle bir kültür kalmadı malesef.HErşeyin yenisi makbul sanki:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında böyle olunca çocuklar da kitaplara özen göstermesi gerektiğini öğreniyor ayrıca

      Sil
    2. Evet bizde kütüphaneden alıyoruz kitaplarımızı.sürekli kitap almak pahalı olabiliyor.hele de çevrede kitap değiş tokuşu yapabileceğine kimse de yoksa.ben seviyorum kütüphaneye gitmeyi :)))

      Sil