14 Şubat 2011 Pazartesi

# blogger şablonları # Gece's Blogger Templates

Blog Teması : Pasta Tasarım by Nesrin Tong


Bazı kişiler var, benden hatırlayamadığım kadar süre önce tema istemiş ama ben yapamamışım. Nesrin hanım da onlardan biri idi. Doğrusu hala istediğini düşünmüyordum. Bir yıl sonra haberleştiğimizde herşeye yeniden başlayarak tasarladım. Kendisinin sevdiği ve kullanmak istediği pasta logosu dışında tercihi, sade bir tasarımdı. Pasta ve kurabiye siteleri için de benim önerim daima sade, açık renklerden oluşan tasarımlar. Çünkü ürün resimleri zaten o kadar renkli ki, sitenin tasarımları ne kadar sade olursa ürün o kadar çok göze çarpar. Zaten benim gibi düşünen Nesrin hanımın da tercihi böyle oldu.

Şimdi Mutlu Dükkan bir, Pasta Tasarım by Nesrin Tong iki, böyle ferah olarak nitelendireceğim iki tasarımım oldu. Diğer yandan sade ve ferah bir tasarım yapmaya çalışırken, dümdüz şekilde logoyu ve yazıları koymak çok sıradan olacaktı. Dolayısıyla tasarımın sadeliği yanında farklı bir şeyler daha olmalıydı ki, yuvarlak header ve footer, 3 boyutlu menu çubuğu (header altındaki kahverengi şerit) gibi farklı görünümler kullandım.

Herkesin kandilini ve sevgililer gününü kutluyorum

9 yorum:

  1. Allahın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

    Yıpranmış ve Katılaşmış Gönülleri Rahmet Meltemiyle Yeşerten Eşsiz Peygamberin Doğum Günü Olan Mevlit Kandilinizi En Içten Dileklerimle Tebrik Ederim.
    Canım yine çok şık bir şablon elle
    rine sağlık öpüyorum.

    YanıtlaSil
  2. çok hoş olmuş..

    yalnız bişi söylemek istiyorum..hani ücretsiz temalarınız varya linkten açılmıyor onlar bi göz atabilirmisiniz,blogumu güzelleştirmek istiyorumda :)

    YanıtlaSil
  3. bedava temalardan sadece en son yaptığımın linki çalışıyor, diğerleri bozuk yeniden düzenlemem lazım ancak çok uzun sürecek bir iş bu yüzden yapamayacağım bir süre daha

    YanıtlaSil
  4. Arkadaşım ellerine sağlık çok hoş olmuş..

    YanıtlaSil
  5. Tatlım hayırlı kandiller diliyorum.
    Sevgililer gününü de kutlarım.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  6. cevap için teşekkürler..beklemedeyim :)

    YanıtlaSil
  7. Selamlar

    Blogger da sayfa düzenlemede yeteneksizim kabul ediyorum naparsam yapayım sayfam güzel olmuyor.Zaten ziyaret edende yok :) Zeynep ve Nesrin hanımın bloglarındaki sihirli dokunus sizden gelmis..Bende rica etsem yaparmiyiz..Ama 1 sene sonra mı gelir sıra bana :)
    Özlem

    YanıtlaSil
  8. özlem hanım eğer blog talebiniz varsa bana mail atarsanız iyi olur. normalde 1 yıl sürmüyor tabi, ben uzun zaman başka meşguliyetler sebebiile ilgilenememiştim

    YanıtlaSil
  9. gece merhaba:)sana çoook uzun zaman önce bir kaç mesaj bırakmıştım ma yoğun olduğundan geri dönemedin biliyorum:( ben kendimce "pasta" bloğuma birşeyler yaptım ama hem sevimli hem sadeve şık olsun istiyorum.mesela kenar headarlarda sevimli cupcake resimleri falan olabilir...nesrin hanıma ve mutlu dükkan favorilerim arasında lütfen en yakın zamanda bana cevap yazarsan sevinirin."küçük adamın" annesi http://anilimaskim.blogspot.com namı diğer "pasta hikayesi"www.pastahikayesi.com

    YanıtlaSil