4 Şubat 2011 Cuma

# free blogger templates # Gece's Blogger Templates

Bedava Blog Teması : Küçük Periler


Bazen güzel bir resme rasladığımda onu çabucak blog teması haline getirebiliyorum. Bu resim de öyleydi.  Tabi headerdaki resim öyle hazır bir resim değildi, biraz ekleme kırpma uzatma vs işlemleri yapıldı.

Bu temayı blogger'ın yeni temaları üzerinden yaptım. Biliyorsunuz artık neredeyse hiç kod bilmeseniz de bloggerın arayüzü gayet güzel yönlendirerek hoş temalar ortaya çıkartıyor. Tabi bu durumdan tasarımcılar kötü etkileniyor ama bazı uygulamalar için bloggerdan önce davranmak, kendini geliştirmek gibi bir etkisi oluyor bunun. Hoş ne kadar yapabildiğim tartışılır ama işlerim bir rahatlasın bu konuda atılımcı girişimci olmayı düşünüyorum.

Ayh neyse çok konuştum. Diyeceğim o ki, bu tema yeni blogger şablonuna yapıldığı için, sidebar ayarlamasını istediğiniz gibi değiştirebilrsiniz (tek sidebar, yada iki, yada hiç vs..).

Kimi bloglarda görüyorum farketmişler ve düzenlemişler bloglarını, Blogger bir de yeni fontlar eklemiş, harika olmuş. Bu tasarımda da fontları kendimce ayarladım onlar da değişebilir. Bu fontları seçerken dikkat etmenizi istediğim bir husus var, genelde birçok font türkçe karakterleri desteklemiyor. O zaman da ş, ı ve ğ gibi harflerde font bozuluyor. Ancak gördüm ki bazı fontlarda sorun yok. Deneyip sorun olmayanlardan seçmeniz daha iyi olacaktır.

Temayı burdan indirebilirsiniz. İçinde bir header bir arkaplan resmi bir de şablon dosyası var. İsterseniz headera bir fotoğraf programında blog başlığını yazabilirsiniz. İsterseniz de (resimde olduğu gibi) blog tanımının ardına diyerek yazı yazmadan koyabilirsiniz.

Yüklemeden önce temayı buradan inceleyebilirsiniz.

Sevgiler

7 yorum:

  1. BENİM OLABİLİR Mİ,BİLEN BİRİSİNE YAPTIRIRIM HALA BECEREMİYORUM.BU YAŞTAN SONRA DA ÖĞRENEMEM

    YanıtlaSil
  2. canim yine harika bir sablon olmus emegine saglik.benim sormak istedigim bisey var tabi mumkunse?blogumdaki etiketler kismini tek tek resimlendirmek istiyorum ama bir turlu beceremedim ne yapabilirim?nasil bir yol gudmeliyim.

    YanıtlaSil
  3. çok cici bir tema olmuş,bir öncekinide bayılmıştım ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  4. sizin bir önceki çekilişlerde kazanamadım,bu olabilir mi acaba?

    YanıtlaSil
  5. bu çekiliş değil isteye herkes yükleyebilir

    YanıtlaSil
  6. Sevgili GeCe blogum için tema ararken buldum sizi.O kadar çok şablon inceledim ki sizi bulana kadar.En son bu temayı bulduğumda derin bir ohhh çektim.
    Alır almaz size aldım demedim önce gerekli düzenlemeleri yapmak istedim.
    Son hali ile şu an blogumda.Çok ama çok teşekkür ederim.
    Fırsatınız olduğunda bir bakarsanız sevinirim.Belki benim gözümden kaçan bir şeyler olmuştur.
    Tekrar çok teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  7. selammm gece ben bu işte daha acemi bir blog yazarıyım rica etsem banada bir tema yapabilirmisiniz bunula ilgili sizinle nasıl ırtıbata gecmem gerekiyor yada?

    YanıtlaSil