15 Temmuz 2010 Perşembe

# ben # blog hediyesi

Keçelerim Vatana Millete Hayırlı Olsun:P



Ne alaka diyeceksiniz biliyorum ama ben şincik bu keçelerle harika şeyler yapıcam (umarım) ve sizlere güzel fikirler sunacağım.

Keçelere imreniyordum imrenmesine de kendimi kaptırırsam bırakamam diye korkup hiç bulaşmamıştım. Geçenlerde aklıma esti Kadıköy'de bir tuhafiyeye sordum, kafamda yapılacak şeyler vardı. Ancak aradığım renkte istediğim ebatta bulamayınca, ve diğer tuhafiyeleri o sıcakta gezmeye üşenince kaldı. Ertesi gün baktım Ayça keçe çekilişi yapıyormuş, şansım pek yoktur yine de yazayım dedim. Araya hafta sonu girdi, ben cumadan izin alıp kısa bir hafta sonu kaçamağı yapmıştım, internete falan da bakamadım.

Pazar akşam üstü Ayça aradı neredesin kızım çekilişi sen kazandın diye, ay bi sevindim anlatamam. O da ben yokum diye endişelenmiş. İşte bugün keçeler geldi, oysa babasının rahatsızlığı nedeniyle belki postaya veremez diye düşünmüştüm, sağolsun o arada buna da vakit ayırmış.

Bu çekilişte kesinlikle şike yok, arkadaşım falan diye. Çünkü hem Ayça öyle bişey yapmaz hem de ben kabul etmem. Bunları kazanmamın sebebinin hediye yapmayı düşündüğüm kişi olduğunu sanıyorum ki ben aradığım keçelerle bir bebeğe hediye yapacaktım, onun kısmetiymiş.

Ayça'ya burdan teşekkürlerimi gönderiyor, sizleri keçelerle renklenen dağınık masamla başbaşa bırakıyorum.

11 yorum:

  1. eminim harika şeyler çıkacak ortaya. güle güle kullan
    Sevgiler..:)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Gece,

    Bakalım neler yapacaksın o bebeğe.Merakla bekliyorum.

    Sevgiler*

    YanıtlaSil
  3. Eminim ki çok keyifli ve çok ilginç dizaynlar çıkacak :) Keyfile izliyorum blogunu ve bence çoğu blogdan farklı; sade ama albenili, samimi ve dürüst yazılar yazıyorsun :)
    Tebrikler...
    Sevgiler Sila

    YanıtlaSil
  4. ooo ne güzel tesadüf olmuş hadi bakalım senin süprizleri bekliyoruz
    bu arada pclerini gördüm güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan çok güzellermiş. Ben de katılmıştım ama kısmet sanaymış:) Hadi kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  6. Öncelikle kutlarım :)
    Ben masadaki silginin tombikliğine takıldım. Kimbilir ne kadar zamandır işini yapıyor ki küçülmüş ve bu şekli almış. Sahi, ne kadar zamandır sizinle birlikte?

    YanıtlaSil
  7. o zaman senden bu keçelerle çok güzel şeyler bekliyoruz gececim:)

    YanıtlaSil
  8. Eminim haarika şeyler üretirsiniz.Bende almayı düşünüyorum,fakat sentetik mi yün mü alsam diye karar veremedim.

    YanıtlaSil
  9. sevgili proje çantası doğrusunu istersen o silgi nereden geldi ve kimin bilmiyorum genelde benim silgilerim hiç bir arada değil evde işte ehr yerden bir tane çıkar ancak bu silgi sanıyorum bana soru sormaya gelip de onu unutan bir öğrencimin

    YanıtlaSil
  10. :))) Sen bu masaya dağınık mı diyorsun? Sadece gülerim:))) Pırıl pırıl ayol. Keçelerin renkleri çok güzel. Ben de her zaman uzun uzun seyreder, kesmeye kıyamam. Sana onlarla mutlu zamanlar dilerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. Kolay gelsin yeni fikirlerinizi merakla bekliyorum.Renkleri çok güzel keçelerin:))))

    YanıtlaSil