6 Temmuz 2010 Salı

# biz

Ce'nin Kaleminden

Selammm

Blogumu boşladım biliyorum malum iş açısından  yoğun dönemlerim. Annemler ablamlarla yazlığa gittiler ben evime döndüm. Evimi özlemişim ama iki günden sonra yine yalnızlık başıma vurdu galiba :)

Hafta sonu PuCCa'nın kitabını alıp bitrdim, uzun zamandır kendisini takip ediyordum. Kitap öyle akıcı ki kalemi gerçekten çok güçlü, eminim çok iyi yerlere gelecek. Ama kitabı okuyunca biraz üzüldüm, çünkü kız gerçekten çok sıkıntılar çekmiş, inşallah bundan sonra herşey gönlünce olur PuCCa'cığım.

Bir diğer haber de (aslında başlık bu konuyla ilgili) nihayet ve nihayet yani en sonunda kocacım bloguna yazı yazmaya başladı. Aslında yaklaşık 1,5 senedir sadece gönlüne uyan bir blog ismi bulamadığı için işle ilgili teknik konularda yardımcı bilgiler yazacağı blogunu açamamıştı.

Şimdi ise Slovakya'daki hayatını anlatan, oradaki tecrübelerini paylaşan bir blog açtı, adı : slovakyada.blogspot.com

Kendisi o şehirdeki ikinci Türk oluşundan dolayı biraz garip bir halde. Bizim de hiç tanımadığımız bu ülkeyi, okuyup keşfettikçe sempatimiz artmaya başladı.

Hele ben oradaki arkadaşlarının facebook resimlerini görünce ağzım açık kaldı, gerçekten gece gündüz eğleniyor bu insanlar. Biz neredeyse eğlenmeyi unutmuş bir milletiz.

Neyse efenim düzenli olarak yazabilecek mi bilmiyorum, göreceğiz ama Slovakya'yı (şimdilik Kosice'yi tabi) merak ederseniz sitesine bakabilirsiniz.

5 yorum:

  1. Haydi bakalım hayırlı olsun, umarım bu blog hem oralara gideceklere rehber olur hem de belki içini rahatlıkla dökebileceği bir günlük...

    YanıtlaSil
  2. Gözün aydın Gece'cim:))
    İnceledim bloğu ne güzel anlatmış ve çok hoş karelerle süslemiş yazısını...Hasret zor...Umarım çabuk kavuşursunuz birbirinize canım...

    YanıtlaSil
  3. bende tanışayım :)

    YanıtlaSil
  4. canım bence sninde yazıların çok hoş güzel görünüyor okudumda sıkılmıyorum bende çok merak ettim puccayı ama bizim burda yok en yakın zmaanda edinmek isterim bende isnnle seni izlemek isterim ben yeni bir blogçuyum ve gerçekten bu alemde çok güzel dostluklar var iykide gelmişim sizede bir merhabalar olsun banada beklerim sevgiler
    http://ikimiz-2.blogspot.com/
    http://modadunya.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Off cok uzun zaman oldu ugramayali, kimseye ugramaz oldum. Ne cok ozlemisim sizleri, seni okumayiii.

    Abla senin esin slovakyada mi da? Ben birseyleri kacirdim galiba.
    Hemen goz atacagim bloguna cok merak ettim dogrusu. :)

    YanıtlaSil