13 Ekim 2009 Salı

# ben # fotoğraf

Hayaaat Beni Neden Yoruyorsun?



Çok yorgunum çok, ama sorsanız hiç bir fiziksel aktivite yapmadım her zamankinden farklı olarak. Umarım hastalığın belirtisi değildir.

Bu resimleri geçenlerde çekmiştim, hep uçan martıları çekmek hayalindeydim, nihayet biraz yakaladım.




Uzun zamandır evdeki işlere, işteki işlere kişisel işlere hiç bir işe yetişemiyorum, dağ gibi biriktiler uff. Kendimi bir sahil kenarında sonu gelmeyen yürüyüşlere kaptırmak istiyorum.




Birkaç gün daha ortalarda görünemeyebilirim. Perşembe gününe yetişmesi gereken ama bir programı baştan sona öğrenmem gerekip, kullanıp da bitirmem gereken bir iş var. Dün gece rüyamda hep programla uğraştım durdum.




Bu arada hayatımda ilk kez pazar günü bir kadınlar gününün üyesi oldum. Paralı şu klasik günlere evlendiğimden beri özenmekteydim. Ancak ilk defa fırsat oldu. Sürekliliğini sağlayabilecek miyim bilmiyorum ama ilk sıradaki davet bende olacak. Herkes için çok normal olan bu şey benim için şu an en heyecanlı olaylardan biri, ne tuhaf değil mi?

27 yorum:

  1. Canım harika resimler İstanbul zaten burnumda tütüyor.Dün akşam Atv deki Kapalıçarşı dizisindede ge
    mileri gösterdiğinde içim gitti inşallah baharda kavuşurum İstanbul
    uma kocaman öptüm.Bu arada bol c vitamini al canım:))

    YanıtlaSil
  2. Aman ablacim insallah hastalik belirtisi degildir. Ama cok calisiyorsun, yorgun olman cok dogal. dikkat et kendine.
    Güne girdin demek : ) ehehehe. bede ilk girdigimde cok heyecanliydim. Haftalar oncesi menu hazirlamaya baslamistim :) Bence iyi olmus güne girdigin. degisiklik. stres atarsin : )

    YanıtlaSil
  3. Çok çalışıyorsun çok düşünüyorsun ben ise rüyalarımda bile yoruluyorum fiziksel aktivite az ama oku oku farklı ama benzer yorgunluklar.. yürüşe çıkarken beni de çağır sahilde beraber yürüyelim :PP :(

    YanıtlaSil
  4. Bahar yorgunluğudur diyorum bendeki aynı hallere.Bu arada işler de yığılıyor,bakalım ne zaman geçecek.

    YanıtlaSil
  5. Deniz fotoğraflarına bayıldım eline sağlık gececim gün olayı için seni tebrik ediyorum :)
    belki ben de bir gün diyorum belki :)

    YanıtlaSil
  6. resimler harika..yorgunluklar geçer inşallah..oluyor öyle zaman zaman...

    YanıtlaSil
  7. sıradanlık belkide sadelik mutluluğun ta kendisi,paralı gün olayıda sıradan belki...martıda sıradan...,yorgunluğuna gelince hasta olmayacağım de,vücut beyin ne derse onu yapar malum,

    YanıtlaSil
  8. gececiğim bak için sıkılmış üzülmüş bazen banada gelirler böyle genelde temizliğe girişip kendimi yorunca unuturum umarım sıkıntını çabuk atlatmana yardım edecek bir fikir gelir aklına hastalıktan da olur tabi

    YanıtlaSil
  9. Hayatın kendisi yorgun olmak için tek sebep zaten :/
    Fotoğraflar yine yine yine harika :)

    YanıtlaSil
  10. kuru ankarada fotoğraf merakını gidermeye çalışanlar bu kadar kıskandırılmaz ki canım.Küveti doldurup,kayık mı yüzdürsem? Sonbahar en depresif en yorgun hissedilen aymış, benim evdeki psikiyatris dedi,biraz hayatı yavaşlatmak lazımmış ama nasıl onu daha söylemedi:))Sevgiler

    YanıtlaSil
  11. al benden de o kadar walla.. bu arada o gün işi bana da hiç normal gelmedi, yaptığım zamanlarda bayağı gerdi, onun için benden uzak, ben rahat:))

    YanıtlaSil
  12. Kadınlar gününe küçükken annemle giderdim. Oradaki pasta ve böreklerin tadı bir başkaydı nedense :)

    YanıtlaSil
  13. çok tanidik geliyor yazdiklarin, yani yapman gerekenlerin bilinç altina yerlesip rüyalarina girmesi gibi:) insallah çabucak atlatirsin bu yorgun günlerini.

    YanıtlaSil
  14. beynin yorgun canım o yuzdendir tüm yorgunlukların...bak sana bir gün misafiri daha; kısmetse necla ablamda geliyor:))

    YanıtlaSil
  15. demek yine yoğunsun o yüzden ortalarda gözükmüyorsun canım. Allah yardımcım olsun işlerini de bitirirsin çarçabuk inşallah. bende wordless sunday fotolarını merak etmiştim bu haftayı es geçtin ama şimdi bu martı ve deniz fotolarını görünce yine içim açıldı. demek sende bir güne dahil oldun. :) ne güzel senin için apayrı farklı birşey seni bu günlerin içinde hayal etmesi bile güç geliyor bana ama olsun herşeyin tadına bak sende sıkılırsan çıkarsın. hehe. pazar günü bensiz yine toplaşın bakalım. özendim valla. :)

    YanıtlaSil
  16. sonbahar yorgunluğudur belki Gececim. O martılı fotoya bayıldım, altındakinde de deniz ne kadar canlı çıkmış, bugün bende de gün vardı. iki haftadır üstüste iki gün aldım, zenginim Yihuuu:))
    senin gününde pratik ve lezzetli menümü sev eseve paylaşabilirim.

    YanıtlaSil
  17. canım resimler çok güzel aynen bende zihin olarak çok yorgunu.işyerinde hizmet içi egitimler falan filen zaten sitreslı bır ortamda çalışıyorum.isyanlardaydım bugün off poff oldum olmakla kaldım sadece.günün yorgunlugundan sonra resımler çok güzel geldi.kolaylıklar diliyorum canım sana sevgiler...

    YanıtlaSil
  18. hmm canım dikkat edin gerçi tüm ıstanbullular yarın fırtına varmış haberlerde dinledim felaket tellali olmayımda dikkatlı olun canım...

    YanıtlaSil
  19. Oy oy oy oy arkadaşım neden yorulmuş?
    Canım zaman zaman kendini yorgun hissediyor insan.Hepimizde olan bir şey ama en kısa zamanda atarsın bu yorgunluğu inşallah.Güne girmekle iyi yapmışsın,gün bahane maksat sevdiklerinle bir araya gelmek.Resimler çok harika!
    Martıyı iyi yakalamışsın.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  20. Umarim öylesine gecici bir durumdur.
    Gün olayina bende hep dahil olmak istiyorum ama bir türlü kismet olmadi henüz :P


    Esin It teknikeri ve iyi is oldugunu demissin Gece. Bu alanda dedigin gibi devamli kendini gelistirmek gerekiyor, hersey degisiyor cünkü sürekli yeni programlar..vs. Bende bir deneyecegim bakalim insallah basaririm ilgim var simdilik ;)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  21. fotoğraflar ne kadar güzeldi...
    Sana kolay gelsin diyorum.Vitamin takviyesini unutma.

    YanıtlaSil
  22. Uzun sahil yürüyüşüne ben de eşlik edebilir miyim? Oh ne güzel olurdu serin deniz havası, rüzgarla yüzümüze vuran deniz damlacıkları... Ne dert kalır ne tasa :)

    Fotoğrafları çok tuttum. Martıları yakalayabilmiş olman harika. Çünkü çok hareketliler ve yakalanması en azından düzgün bir netlikte yakalanması hayli zordur. Tebrikler!

    Umarım hasta olmazsın, vitamin takviyesi yapmaya başla derim. Kolay gelsin program konusunda. Öpüyorum

    YanıtlaSil
  23. hem iş hem ev hayatı yorucu üstelik senin işlerinde çok yoğun olunca bazen yoruyor.
    paralı gün harikaaa.gelsin çil çil altınlarrr :))) iyi günlerde kullan

    YanıtlaSil
  24. resımlerın cok guzel ,programı ogrenmıssındır umarım canım, gun heyecanınıda anlayabılıyorum, bende hıc gune gırmedım,sevgılerımle.

    YanıtlaSil
  25. Hepsi geçecek herşey çok güzel olacak tıpkı resimlerdeki gibi...az daha gececim,az daha sabır...

    YanıtlaSil
  26. sakın hasta olma :'(
    yormadan sana pasladigim mimi yazsana yaa :))))))

    opucukkkkler sana .)

    YanıtlaSil
  27. Canım,ben de çok ama çok yorgunum,gittiğin yerde bene yer ayır.Resimlerin bir harika.Sevgilerimle

    YanıtlaSil