12 Eylül 2009 Cumartesi

# Blog

Eski Voodoo-Bird Yeni Üşütük



Daha önce Voodoo Bird olarak bloğu bulunan yeğenim geçen gün kendisine yeni bir blog açmış. Şaşırdım ve hemen kendisine acil bir tasarım yaptım. Kendisi de çok beğendi. Eski yazılarını muhafaza ederek bu sefer Üşütük Prenses olarak karşımızda olacakmış.

İsim Üfürükten Prenses'i andırsa da ona duyulan kıskançlıktan değil hayranlıktan böyle bir isim seçtiğini düşünüyorum. Çünkü msnine de üfürükten prenses yazar hep, şansına bu blog adı da boşmuş.

Bakalım ilerleyen günlerde topluca üşütecekmiyiz?

6 yorum:

  1. GeCecim renk uyumu müthiş olmuş...
    Çok beğendim.

    YanıtlaSil
  2. üşütük çok güzelmiş.biran kendimede yakıştırdım.:))hayırlı olsun

    YanıtlaSil
  3. Nasıl kıskandım bende. :) yeni şablonla yeni hevesler gelir inşallah. ( kendimden bahsediyorum. ) Sadece şablona bakmak için bile gelenler olur bloga.

    YanıtlaSil
  4. üşütük prenses ha ben ona geçen takılmıştım üşütük prenses diye ama çok tatlı olmuş ve beni ziyaret eden üşütükün bizim üşütük olduğunu anlayamadım:(malum aklım başımda değildi:(

    YanıtlaSil
  5. Tasarim cok guzel. Uff neden bilmiyorum bende siyah renkteki sablonlari daha bir cok seviyorum. Kendi blopgumada koydum bir iki defa ama begenilmedi o yuzden cekiniyorum, ama aslinda siyah sablon kullanmayi cok isterim. Yeni blogu hayirli olsuuun.

    YanıtlaSil
  6. Hayırlı Olsun,tema da çok hoş..
    Blog ismi ayrıca çok çok hoş ;))

    YanıtlaSil