23 Eylül 2009 Çarşamba

# Banner

Ceyda'ya Yaptığım Banner




Günaydın günaydınnnn

Öğlen olmuş ben hala günaydın modundayım, bugün işbaşı yaptık yine. Çalışanlar için evde durmak gerçekten zor oluyor. Neyseki geçen yazımdaki ruh halim düzeldi.

O yazının üstte kalmasını istemediğimden bunun yerine şöyle iç açıcı bir resim olsun diye, Ceyda'ya yaptığım banneri yayınlamak istedim. Sade ama çarpıcı oldu, kendi de beğendi, daha ne olsun.

Dün bütün gün sunum çalışmamı yaptım az bir işi kaldı ama ben şimdiden telaşlanmaya başladım. Nasıl olacak, yetişecek mi iyi geçecek mi diye. Sabahtan beri bu saate kadar başka işler yüzünden onunla ilgilenemediğimden paniğim artıyor. İnşallah güzel geçecek. Farkettiğim kadarıyla Ferulago'nun eşi de orada olacak ama çalışma konularımız (dolayısıyla oturumlarımız ) farklı, rastlaşabilir miyim bilmem. Aslında acaba ferulago da eşine eşlik eder de gelir mi diye düşünüyorum. Bakalım.

Herkese güzel günler diliyorum. Sevgiyle.

24 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bizim üniversitedeki kurallara göre sunum yapması kesinleşen çok ciddi bir hata yapmadığı sürece sorularla çok zorlasalar bile mutlaka mezun oluyor. Hatta sunum yapacak olan kişi sonrasında kesmek için pastasını ve içeceklerini de yanında götürüyor. Bütün mesele sunum yapabileceği aşamaya gelidiğini tez danışmanına ispat edebilmekte. Tez danışmanı inanmıyorsa tezi yazıp bitirmiş olsanız bile sunamıyorsunuz..

    Sunumda başarılar dilerim. Bloggerdaki işleriniz bu şekildeyse tezinizi de mutlaka itinayla hazırlamışsınızdır. Ben başaracağınıza can-ı gönülden inanıyorum..

    YanıtlaSil
  3. HArika birsey olmus bu banner yaa, eline saglik. Hele o yazinin üstündeki sevimli kelebek :P
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. bende dün gördüm senin yaptığını bilmiyordum dikkat etmemişim gerçekten sade olmuş.Tekrar hoşgeldin.

    YanıtlaSil
  5. güzel geçer umarım geçmiş bayramın kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  6. ay ne kadar civil civil. Cicek bahcesinde gibi hisseder insan kendini dimi? :) guzel oolmus yine eline sagliiik.

    YanıtlaSil
  7. Blogcunun ismine çok uyun olmuş.Eline emeğine sağlık.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. guzel olmus , ellerıne saglık canım.

    YanıtlaSil
  9. @daisy, sağol canım dileğine benim doktora tezim devam ediyor ama bu sunum onunla ilgili değil, biz bilim adamları ara sıra çalışmalarımızı konferanslarda sunarız, tabi bizim gibi acemiler için bu daha heyecan verici oluyor. Ben de hafta sonu bir çalışmamı ingilizce sunacağım ve ardında yayına dönüşecek, kimsenin kabul etmesi gerekmiyor ama ben zaten çok iyi olmasını istiyorum.

    YanıtlaSil
  10. Canım ellerine sağlık tekrar teşekkür ederim.Ben bloga yazmayı unuttum daha doğrusu blog sorunlarından dolayı unuttum.Ama şimdi düzelmişken hemen telafi ettim.Kusuruma bakma ne olur emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  11. ben bu ceydayı çok kıskandım yaaaaa... bende bööööyle güzel kelebekli börtü böcekli bişi istiyorum ..ama yapamıyorum ..

    YanıtlaSil
  12. Ooo bu daha da güzelmiş. Ben tezimi sonradan makale haline getirmiştim ama çok zor olmuştu. Mümkün olduğunda sadeleştirmek gerekiyor. Tezde 100 sayfada anlattığını makalede 5 sayfada özetlemeni istiyorlar. Sen herşeyin üstesinden gelirsin. Yolun açık olsun genç bilim adamı..

    YanıtlaSil
  13. kardeşime buradan kolay gelsin diyorum allah yardımcın olsun.
    ceyda nın banneride süper ellerine sağlık.
    HELE ŞÜKÜR BLOGA GİREBİLDİM :(((

    YanıtlaSil
  14. Canım benim harikasın maşallah harika olmuş öpüyorum...

    YanıtlaSil
  15. Gecem ellerine sağlık görmüştüm Ceyda'da hatta ona da yazdım çok şeker olmuş yeni banner...
    Sunumunda da başarılar dilerim canım,eminim güzel geçecek...
    Sevgiler sana.

    YanıtlaSil
  16. Gece cim ellerine sağlık kolay gelsin ..ben de yardım istesem senden bilmiyorum ki bu şablonları ücret karşılığı mı hazırlıyorsun ben kendime has bişey yapmak istiyorum ama bi türlü ne karar verebildim ne de uygulamaya geçebildim bişeyleri düzenlemeyi biliyorum bloğundaki tavsiyelere de göz atıyorum ama kaldım öyle yardım eder misin :)

    YanıtlaSil
  17. banner sade ama etkileyici. kısaca süper olmuş. bende şablonumu merak etmeye başladım. :) sunumumda başaralı geçecek hayırlısıyla ve sende rahat bir nefes alabileceksin. öptüüüm. sevgiler canım...

    YanıtlaSil
  18. banner çok ttlı.. hem cıvıl cıvıl hem sade.. ikisini bi yerde yakalamışsın bayıldım ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  19. Önce başın saolsun, ölüm öyle derin birşeyki..sadece katılıyorum düşüncelerine demekle yetineyim.
    Banner tabiki yine çok güzel, sade ama zarif..
    sunumun içinse başarılar diliyorum.

    sevgiler

    YanıtlaSil
  20. Maalesef yazını geç okuyabildim, kongreye gittiğini şimdi öğreniyorum. Doğru düşünmüşsün kocam da kongrede şu anda. Hatta bugün poster sunumları vardır. Ben bu sefer gelemedim, bizim fakülte açıldı malum, yapmam gereken bir sürü iş vardı. 2005'teki kongreye gelmiştim ama, belki sen de oradaydın :) Seneye ayarlayıp görüşürüz belki.

    YanıtlaSil
  21. aa evet çok hoş olmuş elerine saglı canım

    YanıtlaSil
  22. Gececim merhabalar canım, uzun zamandır uğrayamamıştım, merhaba demek istedim. Hazırladığın bannerde cıvıl cıvıl olmuş, emeğine sağlık canım. Öptüm kocaman.

    YanıtlaSil
  23. Canım inşallah sunumun istediğin gibi gitmiştir, kolaylıklar diliyorum..

    YanıtlaSil
  24. güzel olmuş ellerine sağlık.becerikli seni:)

    YanıtlaSil