9 Ocak 2014 Perşembe

# Helo ile diyalog

Helo İle Diyalog Serisi Başlasınnn

Benim bıcırık kızım artık konuşuyor teyzeleri. Tam 20,5 aylıkken başlayan ikili cümleleri, bir hafta sonra üçlülere dönüştü. Şimdi ise maşallah 4 lü 5 li Allah ne verdiyse sıralıyor. Hiç ama hiç susmuyor, başım çatlıyor bazen ama çok imrendiğim sohbetlerimiz de başladı nihayet. Dırdırından en çok nasiplenen ise  10 ay büyük kuzeni Egehan. Ege gel, Ege otur, tiyze Ege kaçtı, tiyze Ege ittiyiyo, Ege, Ege, Ege....

Genelde sohbetlerimiz daha çok eylemlere yönelik konularda olsa da İki gün önce babası gittikten sonra çok duygusal sohbetlerimiz oldu buraya yazamayacağım. 

Bu yazıya ilk diyalogumuz olduğunu düşündüğüm üç ay öncesine ait olanı yazmak istiyorum. Zamanla diğerlerini de ekleyeceğim ama bu arşivde yer almalı, zira her aklıma geldiğinde gülüyorum.

Helo, kapının arkasına saklanır ve ben kapıyı tıklatıp soruyorum

-tık tık tııık orda kimse vaaaar mı?
-baaaar
-kim var?
-anne !!

Ama çok haklı orda göreceli bir kavram aslında, onun için orda ben varım :))

7 yorum:

  1. Ahahahahaha :)))))

    Vallahi cocuklar uyumasa kahkaha atacaktim :))))))

    Masallah bidiga nasilda buyumus ve guzellesmis :))))))

    YanıtlaSil
  2. Cok tatlı masallah. Artık eeeen güzel dönemleri başlıyor, gerci hepsi ayrı ama böyle konuşunca kızamıyosun bile bazen :) hep guzel sohbetleriniz olur inşallah. Öp benim yerime. Nasılda güzelleşmiiiş, saclar falan :)

    YanıtlaSil
  3. Maşallah ya Allah muhabbetinizi arttırsın:) Şimdi bıcır bıcır konuşurken ne tatlıdır, bayılıyorum bu dönem konuşmalarına, bizimki 2 kelimeli cümleleri çok sevdi, henüz 3ü duyamadık, kısmetse bekliyoruz:)

    YanıtlaSil
  4. oy canım ..maşallah..kocaman olmuş..Çok şeker :)

    YanıtlaSil
  5. Ay MAŞALLAH sana cimcime :) Eminim sesin de çok tatlıdır kendin gibi, hiç susma sen, bakma annene o başım şişti derken bile her kelimenle mutluluğu katlanıyor :D Bu arada Maya'nın da "da-da-da" ile "aida-aida" ları başladı, çok komik yahu bu bücürler..!

    YanıtlaSil
  6. Ooo erkenden 3lemiş cümleleri maşallah:)Çocukların düz mantık düşünce tarzına hayranım;ve evet gerçekten de haklılar,neyse o işte:)

    YanıtlaSil