13 Ağustos 2013 Salı

# Gece's Blogger Templates

Yazın Biten Temaları

Bizim taşınma dönemimiz, ardından gezi olayları sonra Ramazan ve bayram derken, tema yapma sıklığım hem benim hem de talep edenlerin rehaveti yüzünden biraz azaldı. Fakat yine de biten tasarımlar var. Aşağıdaki üç temadan hariç bir üç tema daha tamamen bitmiş durumda ama sadece yükleme kısmı kaldı. Blog sahiplerinin kendi alanlarına henüz yüklemediğim için onları paylaşmıyorum şimdilik. Son yaptıklarım ise şöyle.

Annesinin Prensi, prens temalı bir tasarım. Maviyi çok yoğun kullanmamak için sarılar ekledim. Bu aralar tasarımlarda kurdele görünümünü sevdiğim belli oluyor herhalde :)


Aslında Demir Ege'nin tasarımını bitireli epey oldu ama yazısını yazmamıştım. Siyahı kullanmayı fazla sevmiyorum ama ilk defa bu tasarımda siyahın ne kadar hoş bir etki verdiğini farkettim ve kullandım. Tabi çok yoğun olmayacak şekilde. Buradan bakabilirsiniz.

Bu da bir kaç gün önce biten bir tasarım. Aslen Amerikalı ama Avustralya'da yaşayan Susan beni internette bulup tema isteyince çok şaşırdım. Üstelik çok kısa sürede birbirimizi anlayıp, tam istediği gibi bir görünüm hazırlayınca çok memnun oldu. Susan'ın expat yaşamı paylaştığı blogu da burada.

Bir dönem neredeyse sadece pasta kurabiye blogu tasarlıyordum. Şimdi anneler yoğunluk kazandı. Sırada bekleyen daha bir çok tasarım var. Onları da zamanla paylaşacağım.

Bu hafta sonu Helo ile İstanbul'a uçuyoruz. Eşim daha sonra gelecek, o geldiğinde bir otel tatili yapacağız nihayet. Öncesinde ise anane ve babannede olacağız. Bu sürede yine tasarımlara devam edeceğim ama umarım önceden olduğu gibi internet konusunda sıkıntı yaşamam.

Sevgiler

6 yorum:

  1. ooo super canim şimdiden iyi yolculuklar. Benim bloga el atmayı da hatırla ;)

    YanıtlaSil
  2. ne guzel senın adına bende sevındım ,hayırlı yolculuklar canım ,iyi tatıller,bir gun banada yapmanı ısteyecegım , ellerıne saglık cok guzel olmuslar

    YanıtlaSil
  3. iyi yolculuklar hepsi birbirinden sahane

    YanıtlaSil
  4. merhabaa aslında dün yorum yapacaktım çekindim galiba:P bunlardan ben de kesinlikle istiyorum:( çok güzeller:) sana maille mi ulaşmalıyım?
    iyi tatiller,tatil candır:))

    YanıtlaSil