8 Aralık 2012 Cumartesi

# Helodünya # Helodünya Büyürken

Helo'nun İlk Sert Tabanlı Ayakkabısı


Birkaç gündür burda kar var her yer bembeyaz şahane oldu. Kızımla pek çıkamadık ama dün çıktık ve aşağıdaki resmi çektim, twitterda paylaşmıştım. 

Ben de bir süredir ona ayakkabı almak için bakınıyordum internette. Burda malesef neyi nereden alabileceğimizi bilmiyoruz. En ufak şeyde bile önce araştırma yapmam gerekiyor. Dün akşam da avm ye gidip ayakkabı mağazalarını gezdik. Resimdekini zorla bulduk.

Galiba bu sert tabanlı ayakkabılar (hani bebek ayakkabıları böyle yumuşak patik gibi oluyor ya onlardan istemiyordum) 20 numaradan itibaren başlıyormuş. 20 numara da şu an için oldukça büyük. Bir tek bu modelin 19 numarası vardı, ben de onu aldım.

Kızım henüz yürümüyor ama kollarından tutup onu yürütmemi istiyor. Gün içinde evde bütüüüün gün geziyoruz. Dışarı çıktığında da arada yürüttüğüm için bebek patikleri yetersiz kalıyor sıcak tutması için. Alır almaz denediğimizde çok sevdi. Ayaklarını tak tak vurarak yürümeye başladı :)



5 yorum:

  1. Ohh sıcacık tutacak ayaklarını,güle güle giysin, iyi günlerde kullanın:)

    YanıtlaSil
  2. Çok tatlısın Dila:)) Maşallah sana..Botlarıda çok güzel, güle güle giysin..Arkada duran oyuncak nereden?Puzzle- Kipa dan mı? Orada görmüştüm ben ama daha sonra da bulamadım..Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oyncak magazasından almıştık benzerleri orda da vardır twitterda görmüştüm

      Sil
  3. Ayy yirim ben onun o minicik ayaklarını.
    Güzel huzur dolu günlerde kullansın.
    O yenilesi yanaklarından öpün benim için lütfen.

    YanıtlaSil
  4. Guzel gunlerde giysin insallah , ben henuz ayakkabi almadim birkac cift hediye gelmisti ama tam anlamiyla yere basmadigi surece saglikli olmadigini duymustum , ama patiklerde dedigin gibi yeterince sicak tutmuyor :/

    YanıtlaSil