4 Ağustos 2011 Perşembe

# Düşünce Yazıları

Moda & Güzellik Blogları

Genelde önyargılı davrandığımda hata yapmış oluyorum. Bu tarz bloglar hiç ilgimi çekmediği gibi, bu blogları yazanların acaba hiç mi uğraşları yok, bu tür şeylere ne kadar zaman harcıyorlar, bu zamanlar değerlendirilse neler neler yapılır neler diye düşünüyorum. Ama sonra aklıma geliyor, belki bu blog bir kaçış alanıdır, kişiyi rahatlatıyordur, ben de kendim için rahatlatacak hobiler aramıyor muyum sonuçta?

Sonra herkesin kendi hayatı kendine diyor, ön yargılarımı siliyorum, gayet tarafsız olabiliyorum. Vaktimizi doğru kullandığımızda hobilerin hiç zararı yok. Tabi bunun kontrol edebilen kişilerden olmak lazım. Diğer yandan bu tarz blog yazanların özellikle yeni yetişen genç kızlarımıza bunu da açıklamaları lazım diye düşünüyorum.  Ben blogu yazıyorum ama asıl işim şudur, zamanımı şunlara şunlara da ayırıyorum vs.  Zannediyorlar ki bütün gün ne giyeceğini, saçını nasıl yapacağını, ojesini nasıl süreceğini düşünmekle geçecek, hayat sadece bundan ibaret.

Geçenlerde Singapur'dan bir blog tasararımı işi geldi. Çıtı pıtı güzel bir kız. Şimdi blogunu tasarlıyorum, beğendiği site olarak şunu verdi http://xiaxue.blogspot.com/. Lütfen bakın (birkaç sayfa geriye de gidin) ve hayran listesine de dikkat edin. Sol üstteki hakkımda yazısı da oldukça iddialı.

Hadi kız güzel ama o kadar makjayı yapan herkes güzel olur. Bu abartıyı anlayamıyorum.Hakikaten bazı insanlarin tüm hayatı süslenip püslenmek olabiliyor sanırım.

3 yorum:

  1. herşey doğallıktan ve çığrından çıkmış durumda.
    bu kadar doğallıktan uzak olup kendini beğenip boy boy fotolarını koyan insanlara ve onlara özenenlere anlam veremiyorum.

    YanıtlaSil
  2. you know you love me koptum ya :D Kesinlikle haklısın aşırı makyaj ve ben hiç sevmem bu kadarını ne kadar tercih de olsa bu kadar boyanmak hemde o yaşta niye....

    YanıtlaSil
  3. "Hadi kız güzel ama o kadar makjayı bir yerime yapsam o da güzel olur hani. Bu abartıyı anlayamıyorum. " DEMİŞSİNİZ YAA..Sizi seven ve izleyen biri olarak bu cümle sizde ıyı durmamıs.Rica etsem posttan cıkarırmısınız ...
    Herkesin kendi hayatı kendine.Sizi hep paylaşımcı isteklere begenilere özgün yaklaşabilen biri olarak görmeye devam etmek en güzeli...

    YanıtlaSil