3 Haziran 2011 Cuma

# ben

Güzel Günler Başlasın :)

Günaydınlar ...

Biliyorsunuz son postum çok sıkıntılıydı. Gerçekten de öyleydim elbet, yaşamamın hiç bir anlamı yokmuş gibi. Hepinize güzel ve moral verici yorumlarınız dualarınız için çok teşekkür ederim.

Dün akşam kandildi biliyorsunuz, herkesin geçmiş kandilini kutluyorum. İçinde bulunduğum aşırı sıkıntı sebebiyle akşamki kandil benim için çok özeldi. Yalvaracak, yakaracak çok şeyim vardı. Nitekim elimden geldiği kadar da dua ettim. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.

Ve bingoo. Allahım ne büyüksün, sabah işe gelir gelmez bana bir umut ışığı doğdu. Nihayet izin alabileceğimi öğrendim ve hemen harekete geçeceğim, ilk fırsatta da eşime kavuşacağım ama bu sadece eşime kavuşmak değil, planlarımı hayata geçirmek anlamına da geliyor. Çünkü tek sıkıntım ayrılığımız değildi, işimle ilgili bazı durumlar da buna dahildi.

Şimdi ben bu gazla nasıl çalışırım. Buraya çok kez yazmışımdır elbet ama asla tembellik yapmayacağım ve hedeflerim için çalışacağım. Hedeflerimin getirisi sadece kişisel değil elbette, üniversitem ve ülkem için de geri dönüşleri olacak.

Minettarım ....

4 yorum:

  1. oh ne güzel! hayirli olsun =) senin de geçmis kandilin mübarek olsun, gelecek kandillerde bulusmak dilegiyle!

    YanıtlaSil
  2. Ohh bu muhteşem haberle,daha da güzelleşeceğine inandığım hayatına çok sevindim GeCecim...Ben de haftasonuna huzurla giriyorum içim rahatladı canım.Yaptığın tümmmmm duaları kabul etsin Allah...

    YanıtlaSil
  3. xoxo yazacaktım deminki yoruma :)

    xoxo
    d~

    YanıtlaSil
  4. çok sevindim canım. hadi hayırlısı...

    YanıtlaSil