16 Haziran 2009 Salı

# ben

Gelinliğim ve Ben


Son zamanlarda bolca Bir Yastıkta için gelinlik resmi aradığımdan pazar günü kendi gelinliğimi giymek geldi içimden. Gelinliğimi satın aldım ve evde saklıyorum, aklıma eser ve üşenmezsem giyip biraz evde dolaşıyorum.



Gerçekten büyülü bir giysi, o ev halimle bile giydiğimde kendiğimi inanılmaz güzel hissetmeme neden oluyor. Ben de birkaç ayrıntısını çektim. Gördüğüm binlerce gelinlikten sonra artık benim için o yada bu arasında fark kalmamasına rağmen, giyince düşündüm de güzelmiş benimkinin modeli. Aklımda yazacak anlatacak çok şey var ama şimdi bir toplantıya gideceğim. Gelince devam ederim.

Sevgiler.

14 yorum:

  1. guzele benzıyor cıcegınden ama :)

    YanıtlaSil
  2. :)) Gececeim aklima dusurdun :)) Eve gidince ilk isim kendi gelinligimi giymek olacak :))

    YanıtlaSil
  3. ya bendeki salaklığa bakar mısın gelinliği verdim ihtiyacı olana gerçi vicdanım rahat ama olsa da kızıma göstersem ya da giyemem de hani içine girmem :)
    ama hatırası kalaydı :)

    YanıtlaSil
  4. gerçekten çok zarifmiş,çok güzelmiş gececim...gelinlik alma aşaması ne kadar sancılı,o vakitlerde geline kimse karışmamalı bence...

    2.gelinliğimi giymek kısmet olursa, hayalimdekini yaptıracağım ve ben de senin gibi evin içinde gelinlikle dolaşacağım ara sıra :)

    YanıtlaSil
  5. Güzel ve zarif bir modele benziyor.......

    YanıtlaSil
  6. canım önemli olanı gelinlikten sonrası evlenince anlarsın ne demek istediğimi umarım mutlu olursun tıpkı gelinliğini giydiğin gün gibi...

    YanıtlaSil
  7. sevgili fatma ben zateb evliyim 3 yıldır arada giyip dolaşıyorum kimseye bakın benim gelinliğim var diye yazmadım bu postu hissettiğim sevinci paylaşmak istedim

    YanıtlaSil
  8. Güzelel benziyor Gececcim. Modeli anlayamadım ama. Keşke üstünde görseydik dedim içimden. Ne mutlu hala içine sığabiliyorsun. Ben 48 kiloyla evlendim, hemen de bebişim oldu. Şimdi 55-57 gidip geliyorum. Çok istediğim halde 52 nin altına düşmediğim için bir daha giyip öyle zevkle dolanamadım evin içinde. İçim gider arada açıp açıp bakarım.
    Herkesin evliliğinde mutluluk, huzur dilerim ki, aklı başında seçim yaptıysanız, kendiniz de olumlu davranışlar sergiliyorsanız, küçük şeylerden mutlu olabiliyorsanız evlilikte huzur mutlaka gelir. Maddi sorunlar yeni nesil evliliklerde çok ön planda. Bir sonraki postunda yazdığın sebeplerden. Az olsun, öz olsun, mutluluk olsun. Annelerimiz ne şartlarda evlenmişler ama evlilikler daha uzun sürüyormuş. Eşitlik ve özgürlük olayının evliliğe uyarlanmasına ben karşıyım. Sosyal hayatta, iş hayatında evet ama evlilikte çiftlerin özgürlüklerinin anlamlı bir sınırı, dengesi olmalı. Laçkalaşmış tüm ilişkiler gibi evlilikte de bu sınırsızlık ve güç savaşları ilişkiyi bitiriyor. Fedakarlık şart.
    Ben gelinliğimi giydiğim ilk günden daha mutluysam bugün (15 yıllık evliyim)bunu tamamen aklıma fikrime borçluyum. Çok ta duygusal olmayın.

    YanıtlaSil
  9. çok güzel görünüyor.benim gelinliğim de çok şıktı ama gel gör ki şimdi kapanmıyor..

    YanıtlaSil
  10. Maalesef gelinliğime giremiyorum :( Ühüü çok zor zaten çooook kilo aldım çook.

    YanıtlaSil
  11. detayları bu kadar güzelse bütünü kesin çok güzeldir. Sana CE ile mutluluklar GE...

    YanıtlaSil
  12. Hmm ayrıntılarından,hoş bir gelinlik olduğu anlaşılıyor.Bütününü de görmek isterdim,merak ettimm:)

    YanıtlaSil
  13. bakın benim gelinliğim var diye yazdığını düşünmemiştim cnm kim olsa sevinir her kzın rüyası diolar ya gerçekten doğru ne güzel hala giyebiliyorsun özendim vallahi umarım yalnış anlamamışsındır beni...

    YanıtlaSil
  14. gelinlikler hala çok ilgimi çekiyor. sanki yeniden mi evlenicem. alakası yok işte. çok seviyorum gelinlikleri. keşke ben de girebilsem de içine gelinliğimin. valla merak ettim yarın kesin deniycem. bakalım girebilecek miyim :)

    YanıtlaSil