27 Kasım 2008 Perşembe

# bedava şablon # free blogger templates

Free Blogger Theme : The Jewellery


Daha önce başlamış olduğum ama bitiremediğim şablonu da bitirdim. Adını Mücevher Tema koydum şıkırdaklı diye. Böyle bişeylere isim vermek çok güzelmiş canım ne isterse atıyorum. Beğenilerinize sunulur. İncelemek için buyrun.

10 yorum:

  1. ya banada öğretin şü baner ya da herneyse yapmayı.herkes kendine yapmış cici cici şeyler..
    bu arada sizi yeni keşvettim.takipteyim

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar güzel yapmışsınız.
    Bende çok merak ediyorum nasıl yapıldığını.

    YanıtlaSil
  3. şablon oluşturma derslerinde anlattım bannerleri ise fotograf programında yapıyorum eski yazılarımdan birinde photoscape diye bedava bir prog tanıttım genelde onu kullanıyorum, malzemeleri de delicious scraps sitesinden aldım çok kolay

    YanıtlaSil
  4. Gececim çok cicili bicili olmuş.. Ellerine sağlık. Çok beğendim...

    YanıtlaSil
  5. diğerleri gibi bu şablon da çok güzel olmuş gece, ellerine sağlık, bence woman theme diye şablonlarını toparladığın bir site açmalısın, uluslar arası ilgi göreceğine eminim yaptıklarının.ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Çok şeker olmuş gerçekten. adı da çok yakışmış. daha ne olsun valla. artık bu işi de aştıın canım yeni şeylere geçiş yapabilirsin. bunların hakkını fazlasıyla verdin.

    YanıtlaSil
  7. merhaba çok beğendim .Günün nasıl geçti ? Mert'in de selamı var!

    YanıtlaSil
  8. cici bici olmuş bunu kullan artık :)))

    YanıtlaSil
  9. GeCe gerçekten çok güzel olmuş.. çok şeker... Yeteneğine, ellerine sağlık... Bugünlerde kendime uygun şablon arayışındayım. Etrafa bakınıyorum ama hep genel şablonlar var. Kendin kullanırsan çok yakışır ama eğer kullanmayacaksan kullanmak için izin istemeyi borç bilirim ;)

    YanıtlaSil
  10. Bir tanesini de beğenmesem, iki gündür Tarkan hayranı liseli bebeler gibi ağzımın suyunu akıtarak okuyorum yaptıklarınızı.tam istediğim tarzda şeyler,ruhuma göre:)
    çok çalışmam lazım çokkkkk...çocukları uyutup denemeler yapmam lazım hevese geldim çok çok.html bilmesem de anladığım kadarıyla anlattıklarınızla yapabilirim değilmi bu tarz şeyler...evet deyin ne olur:)))))

    YanıtlaSil