28 Mart 2008 Cuma

# Çizimler # Kutlama Kartları

Doğum Günü Kutlaması / Birthday Celebrating

Dün çok sevdiğim bir arkadaşımın doğum günüydü. Onun için yaptığım kartı ve dileklerimi yayınlarsam hoşuna gider diye düşündüm. Tekrar doğum günün kutlu olsun. Hep böyle neşeli ve güzel (hem için hem dışın) kalman dileğiyle...

Yesterday was my dear friend's birthday. I thought if I publish my wishes and this card which I made for her, she will be happy. Again happy birthday. I hope you are always cheerful and beautiful (inner and outer appearance).

Bu resmi bir ikona bakarak yaptım. Tabi tam onun gibi olmadı. Kol ve bacak ayrıntılarını fırça ile yapınca biraz bozuldu ama sevimliliğinden birşey kaybetmedi. Ben de silmekten vazgeçtim.

I did the picture inspiring an icon. Of course it didn't look like that. Because of I used the brush for details of arms and legs, it was spoiled. However it was still cute. So I cancelled to push del button.

Aşağıdaki koyun ise bu amaç uğruna hazırlanmış ilk resimdi. Sevimli bir kuzu olacaktı ama biraz büyüdü, ciddi bir anne koyun gibi oldu. Bari o da, bu hayvanlar bloğunda yerini alsın dimi? Gerçekten sanki sadece hayvan resimleri yapıyormuşum gibi oldu ama diğer resimlerimi de yayınlayacağım yakında.

This sheep was the first trial for the same purpose. It was planned to be a pretty lamb but it grown up and looked like a serious mom sheep. It is necessary to add it in this animals blog. It seems like i am making only picture of animals , but i will publish my other works soon.

1 yorum: