9 Temmuz 2014 Çarşamba

Terrible Two Modası

Yoksa siz hala bu modaya bulaşmadınız mı, çok yazık. Şimdi Helodünya size püf noktalarını açıklıyor sıkı durun.

- Sıcaktan erimiş asfaltın ayağınıza yapışmaması için mutlaka çizme giyiniz
- birbirinin eşi çoraplar mı giyiyorsunuz? Aman ne sıkıcı, farklı eşleri kombinleyin kuzum.
- O güzelim atletler hep altta kalıyor, kimse göremiyor ki. Arada tişört üstü atlet  giyip sergileyin.
- Dönünce havalanan eteğin gazabına uğramamak için mutlaka altınızda uzun tayt veya pijama olmalı. 
- Sıcaktan enseniz pişse de, gözünüze girse de asla saçlarınızı toplamayınız. Bu modanın en belirgin özelliği dağınık saçlardır.
- Aksesuar konusunda yaratıcı olun. Her kolye taşlı boncuklu olmak zorunda değil ki. Ucuna oyuncak asılmış çeşitli ipler, ayakkabı bağcıkları, kurdeleleri boynunuzdan geçirin. Hayır uçları bağlanmış olmayacak, böyle iki yana sarkacak, kat kat üst üste bir sürü şey takın boynunuza. Çok zengin duracak göreceksiniz.
- Belinize tam uyan kemerlerin modası geçti. Çok uzun olmalı. Kazağınızın üzerinden kemeri belinize üç defa dolayıp bağlayın. Göreceksiniz nasıl da hoş duruyor.
- O tişörte bu pantalon ve çorap uymaz demeyin, renkler konusunda özgür düşünün.
- Yüzünüze tam uyan iyice oturmuş gözlükleri kaldırın. Yüzün yarısı kaplayan, kocaman gözlükler artık moda. Sık sık düzeltmek gerekiyor ama olsun. Düşmesin diye burnunuzu havaya kaldırıp durmak çok havalı yapıyor.
- Şapka konusunda yaratıcı olun. Tişört, kilot ve hatta bebek bezi bile şapka olabilir. 

Hadi bakalım şimdi gardrobunuzu yeniden gözden geçirin. Bu iyiliğimi de unutmayın :)

9 yorum:

  1. sabah sabah güldürdünüz beni.çünkü benim kızım da şapka ve saç topatma konusunda aynı berduşlar gibi geziyor ortalıkta.

    YanıtlaSil
  2. Ahahahahah İlahi Gece'm ya Lina'da öyleydi.Ay Allah bir kombinler Aysel Gürel hat etmiş o derece :))) insanı canından bezdiren bir olayı gayet hoş yazmışsın mucx ikinize de

    YanıtlaSil
  3. şaka maka ben bu iki yaş krizinden çok muzdaribim, 28 aylık kızım uyuşturucu krizine girmiş gibi oluyor, konuşturmuyor, dokundurmuyor, kendini yerden yere atıp ağladıktan sonra bir anda susup gülmeye başlıyor. çok çaresiz hissediyorum kendimi onun karşısında. onun da kendini çaresiz hissettiğinin farkındayım. geçecek mi sizce? oğlum da var 6 yaşında ama hiç böyle bir şey yaşamamıştık onunla.
    ELİF

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizde bu kadar ağır geçmiyor, yada henüz olmadı bilemiyorum. Geçecek diyorlar 3 yaş civarı süt limanmış hersey. Peki konuşması ne durumda, sanki bana kendini ifade edemedikleri için oluyor gibi geliyor bu durum. Dila kendini daha iyi ifade ettiğinden beri iki yaş sendromu bitti gibi bizde

      Sil
  4. Gözüm korkmadı desem yalan :) Neyse biz henüz 3 aylığız; hele bir kolik geçsin de :))

    YanıtlaSil
  5. hayır diyor benimkiler de herşeye. hayır, hayır, hayır. kıyafetlere ipek taktı, ama aslanın umurunda değil. bir de şöyle bir laf duymuştum 2 yaş kriziyle ilgili, " jandarma deyince jandarcam diyorsa olmuş demektir." :))

    YanıtlaSil
  6. Cok guldum yahu ne kadar da dogru :)

    YanıtlaSil
  7. Süper :D Valla uzaktan davulun sesi harika geliyor be Gece, ben çok gülerim gibime geliyor ama büyük olasılıkla kendim yaşamaya başlayınca gülmek yerine sinirden ağlayacağım :P

    YanıtlaSil