5 Şubat 2013 Salı

# burç haritası # doğum haritası

Helo'nun Burç Haritası

Fizikçi olarak yıldız ve gezegenlerin kişiler üzerindeki etkisi olabileceğine inanmasam da aynı burçtan olan kişilerdeki benzerlikler beni şaşırtıyor. Bir koç burcu olarak, koç burcunun özelliklerinin bir çoğunu taşıyorum ve koç arkadaşlarımla benzer huylara sahibiz. Helodünya da annesi gibi bir koç oldu. İki gün önce doğsaydı Balık olacaktı ama ben nedense koç olacağını daha karnımdayken hissediyordum:)

Kızımın babannesi doğduğu zaman astroloji bilen bir arkadaşına doğum haritasını çıkartmış bize göndermişti. Aradan 10 ay geçtikten sonra bu sabah tekrar okuyayım dedim.


market görevlisi Helocan
Tatlı torununuzun haritasına baktım yükseleni Yay, Ay Koç’ta Güneş Koç’ta Yeni Ay da doğmuş. Venüs Boğa. Mars Başak, Merkür Koç. Haritanın 5. Evinde yani yaratıcılık, hobiler, sanat ve spor evinde bir çok gezegeni var. Oldukça hareketli, el sanatlarına , spora yatkın bir çocuk olacak. Yay yükselenler çoğunlukla uzun boylu ve heybetli görünümlü kişiler olurlar. Yönetici gezegeni Jüpiter Boğa’da 6 . evde duruyor Venüs’te orada yeme içmeyi severler, ancak çocukluk yıllarında pek yerinde duramadıkları için yemek yedirmek zor da olabilir, yetişkin olduktan sonra yemenin zevkine varabilirler,  ilerde sindirim ve mide sorunları belki olabilir. Şekere dikkat etmeli. Yay ve Koç birleşimi ateş elementinin fazla olduğu bir harita, neşeli canlı, yerinde duramaz ve yaramaz olabilir.  Yaratıcı yetenekleri oldukça fazla olacak. Şans Noktası da birinci evde olduğu için güzel bir çocuk olacağını düşünüyorum. Fiziksel özellikleri dikkat çekici olabilir. Yay yükselen yabancı ülkeleri ve kültürleri de temsil eder, yurt dışında doğmuş olması buna güzel bir örnektir. Yabancı ülkelerde yaşayabilir. Güzel sanatların her türlüsünde başarılı olabilir. Ele avuca sığmaz olduğu zamanlar, sanırım anne tepesinde bitecek, titizlenecek ve endişelenecek J

Şu ana kadar hareketliliği spora yatkınlığı ve yabancı ülkeleri gezmesi açısından tutuyor. Koç burcu biraz uç burçlardan sayılır. Üstelik Ay'ı Güneş'i ve Merkür'ü de koçta olduğu için daha da deli bir durum bu. Yandım :)

Bu burç haritasını aldıktan sonra internette de baktım. Şu sitede bilgileri girince daha ayrıntılı olarak bilgi veriyor. Ancak burada doğduğu şehrin girilmesi gerekiyor ve pek tabi ki Dila'nın doğduğu şehir yok. Doğum yerini İstanbul seçerek hesaplattığımda yukarıdaki bilgileri doğrulayan bazı yorumlar çıktı.

neyse ki kitapları okurken biraz sakin durabiliyor



1 yorum:

  1. bu kız ç.teyzesine benziyor demiştim:)aynı teyzesi.geçen alışverişe gittim çizme bakıyordum bir tane topuklu çizme aldım yerine koyarekene sıralı çizmeler hopaaa yan yana devrildiler sondakini yere düşmeden tuttum tezgahtan nasıl kaçtığımı bilemedim:)

    YanıtlaSil