26 Nisan 2011 Salı

# blogger şablonları # Gece's Blogger Templates

Wordpress ve Blogger Teması :Pasta Hikayesi

Yazacak anlatacak çok şeyim var ama bugün tüm günümü blog tasarımına ayırdım. Yarım kalan ve bitmesi için beni bekleyen arkadaşlarımı daha fazla bekletmemek için çalışıyorum.

Sevgili Tuba ile ne zamandır yazışıyoruz ben bile unuttum. Önce blogger ile başladık, tam tema bitmişti ki blogger engeli geldi. Sonra haliyle wordpress düşündü. Bu aşamada Tuba ile birlikte daha önce tama yaptığım bir çok kişi temalarından memnun oldukları için aynen wordpressde kullanmak istediler. Uzun zaman önce wordpresse de girsem diyordum ama zaman ayırmıyorudum. Doğrusu bu engel canımı sıktı falan ama, mecbur kaldığım için wordpressi de öğrendim. (Türk huyu işte, yumurta kapıya dayanmadan olmuyor illa ki..)

Neyse efenim nihayet wordpressi de çözdüm. Her türlü temanız itinayla yapılır. :)

Tuba'nın önce blogger için tasarladığım ardından (burada blogger taslak halini görebilirsiniz) aynen wordpresse taşındı. E biraz sinirlerimi hoplattı ama sonunda oldu. Ben gözüm kapalı blogger kodlarında gezinirken, wordpress beni biraz yordu ama üç aşağı beş yukarı kendisiyle ortak bir noktada buluştuk vesselam.


E hadi buyrun Pasta Hikayesi

p.s: henüz facebook ve izleyiciler eklentisi yer almıyor. En kısa sürede onlar da tamamlanacaktır.

4 yorum:

  1. şablonlara bayıldım birde bana yapabilirmisin lütfen :)

    YanıtlaSil
  2. gerçekten çok ferah plmuş güle güle kullansın

    YanıtlaSil
  3. herzaman ki gibi harika... :)

    YanıtlaSil
  4. Gececiğim muck muck.harika oldu canım ellerine emeklerine sağlık:) biraz zor karar veririm ben:))) kusura bakma lütfen seni zorladıysam olur mu? herşey için çok ama çoook teşekkür ediyorum.bu arada eşime de bir wordpress teması yapmanı istiyorum.eşim gitar yapımcısı(LUTHİER) hatta sana adresi vereyim incele;) http://rifattturen.blogspot.com.şu an blog sade ve şık seninle yine uzun yazışmalar başlayabilir:))) neyse bu arada diğer mailin gelmedi.hesap nosu:) bizde bir laf vardır.ustanın teri soğumadan emeğinin karşılığı verilir.lbende senin emeğinin soğumasını istemiyorum canım...kendine çook iyi bak.çok öptüm:)))

    YanıtlaSil