26 Şubat 2010 Cuma

# Blog # blog teması

Arkadaşıma Yaptığım Tema


Merhabalar herkese, güya ben hepinizi ziyaret edecektim, bir de üzerine sık sık yazacaktım değil mi? Bu aralar herşey ters gidiyor. Salı gününden beri hastayım, bademciklerim cevizcik oldu. Çarşambadan beri acıları geçti ama öksürük tıksırık, bir ateş bir üşüme aldı başını gidiyor.

Bu gün de bir ara ilham geldi, işimin arasında bir tema yapayım dedim. Yarım saatte yaptım bitirdim. Bu sefer tüm malzemeleri kendim tasarladım, çizdim biçtim, civcivi bile kendim yaptım. Arkadaşıma çok zamandır sözüm vardı, gerçi o siyah bir tema istiyordu ama dedim al bunu kullan için açılsın biraz :P


Bu resimde onun bloguna yüklenmiş hali, yine aniden gelen ilhamlarda ürettiğim temaları hediye olarak sunacağım.

Ay sahi kandilinizi kutlayacaktım geçti ama, inşallah akşam yaptığımız dularımız kabul olur hepimizin.

Bir de ne diyecektim. İzleyici sayım geçen 493 dü bugün yine 491 e inmiş, şaşırdım. Bakıyorlar ben izlemeye almıyorum vazgeçiyorlar herhalde. Malesef üzülerek söylüyorum ama herkesi takip edemiyorum ve bu fiziksel gücümün biraz ötesinde birşey. Zaten eminim onlar da yeniler ve bir süre sonra anlayacaklardır. Keşke tüm günümü blog okumak için ayırabilsem ama mümkün değil benim için. Belki beni fazla tanımıyorlardır tekrar söyleyeyim, ben çalışan, evli (koca-yemek-temizlik üçgeninde), aynı zamanda bir sürü bloguna yetişen, tasarımlar yapan, arkadaşlarıma akrabalarıma vakit ayırmaya çalışan e biraz da tabi kendime, geriye kalan az zamanında da birşeyler yapmaya çalışan bir bayanım.

İnşallah hafta sonu gelicem ziyaretlerinize

Sevgiler.

13 yorum:

  1. Canım benim ellerine sağlık şablon
    çok şık.Hayırlı cumalar çok öpüyo rum...

    YanıtlaSil
  2. ooo ellerine sağlık canım benimde 4 kişi gitmiş
    demek sorun onlrada dert etme sen zaten çok meşgulsun olucak o kadar:)

    YanıtlaSil
  3. şahane olmuş nestal'ın blogu,siyahtan daha güzel olmuş bu tasarım.güle güle kullansın...

    bu izleyici durumları blogcu.com daki gibi olsa, izleme karşılıklı mı değil mi tek pencerede görülüyor.bazen izlediğime emin olduğum sitelere bakıyorum kaydım yok,aa haydaa yeni baştan izle diyorum...bence program sorunlu gececim...haftasonu blogları boşver,gezelim temiz hava alalım iyileşelim...

    çok acil şifalar olsun sana canımmm

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsuuun... Bu değişken havalarda kim hastalanmıyor ki.

    YanıtlaSil
  5. Tema süper olmmuş kesinlikle ayrıca bir inip bir çıkan izleyicileri hiçç dert etme kimisi sadece izleyici toplamak için yapıyor bunu...
    Bizlerse ciddi ciddi okuyacağımız blogları izlemeye alıyoruz.
    Buarada sana, bana ve tüm hastalara da acil şiflar dilerim :)
    Öpüyorum..

    YanıtlaSil
  6. benim yeni şablonun sahibi. :) hep başkalarına şablonların gidiyordu ya güle güle kullansınlar derken bir yanım buruk kalıyordu şimdi o güle güle kullananlardan biri ben oluyorum. :)) çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah içim açılır ve yeniden aktif bir şekilde girdiler yapabilirim. siyahı sevmeme rağmen nedense hemencecik ısındım yeni şablonuma.öptüm.

    YanıtlaSil
  7. ŞABLON GERÇEKTEN GÜZEL,SOFT OLMUŞ...BU ARADA GEÇMİŞ OLSUN VE ART,EKSİLER BENDE DE OLUYOR VE BEN DE ARTIK SADECE GÜLÜMSEYEBİLİYORUM...

    İYİ HAFTASONLARI..

    YanıtlaSil
  8. nestal in blogu harika:) belkı bırgun bana da kısmet olur senın temanı tasımak, şöyle pembeli, mavili rengarenk bir blog :) kısmet.. belki bana da sıra gelır gece cım. sende bu yetenek ve hayal gucu varken oo daha cok tebrık alırsın cokcok guzel bır yetenek.
    sevgılerımle, pırıltılı

    YanıtlaSil
  9. Çok geçmiş olsun canım arkadaşım.Saglık herşeyden önemli,lutfen kendine zaman ayırmaya çalış.Temalarının hepsine hayranım.Bu da ayrı bir guzel olmuş.Ellerine saglık.Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  10. eheh sorma ilkler hakikaten görmemişin leyyası oldular:))o yüzden başlığı öyle yaptım zaten:)sonuncu sanki biraz içime sindi gibi.
    çok geçmiş olsun.hayırlı şifa dileklerimle birlikte temaya hayranlığımı sunuyorum benimkini çok begenmesem kesin asılırdım ona:))aslında epey zamandır tek başına comlu bi site oluşturma niyetim var ama altyapım olmadıgı için korkuyorum:)bakarsın bi ara cesaretimi toplarsam profesyonel anlamda yardımına başvurabir miyim acaba?herhalde senin bilgin buna yetişir diye düşünüyorum:)
    hıh mutfak böcüğünün banneri o zaten mutfak önlük olacak kendisi.
    hııı son olarak sakıncası yoksa seni de çekilişe dahil etmek isterim...katılım bekledigimin altında nerdeyse 10 kişiye bi çanta düşüyor :))çok selam tekrar şifa dileklerimle..

    YanıtlaSil
  11. bir istiareye de bir gün benim için yatarsın belki, ben de bana göre çok kasvetli buluyorum temamı deli olmalı benim gibi, anı anına uymamalı aslında:)))ellerine sağlık yine döktürmüşsün.

    YanıtlaSil
  12. geçmiş olsun b u havalarda dikkat etmek lazım...tema çok guzel olmuş geröekten içaçıcı..bahar gibi

    YanıtlaSil
  13. :) özlendin, hatırlatayım kendımı dedım.... :)

    YanıtlaSil