1 Mart 2009 Pazar

# mim # wordless sunday

Wordless Sunday (Yazısız Pazar) ve Evimde Sevdiğim Köşeler Mimi





Bundan sonra bu başlık altındaki gönderimlerim yazısız sadece resimlerden oluşuyor olacak. Serinin birincisi olduğu için açıklama yapıyorum. 4 Little Men de Wordless Wednesday di sanırım böyle bir oyun var, çok hoşuma gidiyor ben de kendime başlattım.

Biliyorsunuz Tarifsiz Bir Gece ile fotoğraf merakım başlamıştı. Tabi sadece yemek resimleri değil her şeyi çekmek istiyorum. Yani bu seri fotoğraf denemelerimden oluşacak.

Bugün de günlerden sonra evimizde güneşi görmemiz sebebiyle fotoğraflar çektim. İlk kareler banyomdan sevdiğim köşeler.

Bu yazıda ayrıca yeni bir mim başlatıyorum. Konusu ise "Evimde Sevdiğim Köşeler". Bende banyo fotoğraflarımla buna katılmış oldum.

Genelde çoğumuz hayalimizdeki evlerde yaşamıyoruz. Ancak kendimize özel alanlar, köşeler, rahat hissettiğimiz bölümler oluşturuyoruz.

İşte mimin amacı o köşe(leri) nedeniyle sevdiğinizi yazıp görüntülemeniz. Oyunbozanlık yapıp yeni bir köşe oluşturmak yok:) Tamam sadece düzenleyebilirsiniz. Böylece belki yeni fikirler ediniriz.

Ben de resimde sevdiğim köşeyi anlatmak istiyorum. Yeni evlendiğimiz zamanlarda bir gün okulda odamda saçımı örmüştüm. Takacak bir lastik bulamadım ben de kalemliğimde süs olarak duran bu papatyalardan taktım telini burarak.

Akşam eve gelince banyoda saçımı çözüp, etajere çiçeği koymuştum. Eşim de düşmesin diye duvara sıkıştırmış.

Sabah kalkınca duvardan çıkmış papatya görüntüsü o kadar hoşuma gitti ki (papatyayı da çok severim ayrıca daha önce belirtmiştim) okuldaki diğerlerini getirip hepsini taktım. İki yıldır bu şekilde kullanıyorum ve her yüzümü yıkayışımda içim açılıyor.

Yoksa kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.

Şimdi mimlediklerim ise şöyle olsun. Bolca mimleyeceğim ki yayılsın.

Annekaz
Ayça
Çocukla Çocuk
Paşa
Virgo
Ceyda'nın Bahçesi
Gülhan'ca
Sesi-Yorum
Leyya
NesTal
Yelda
Moda Tasarım Stil
Böcük
Malla

Haydi bakalım evinize yeniden farklı bir gözle bakın ( evi olmayanlar odaları da olabilir), aslında ne kadar çok sevdiğiniz nokta bulacaksınız.

24 yorum:

  1. benim fotoğraf makinam yok ya nasıl çekcemmmm bu fikir çok hoş aynı zamanda gardaş...

    YanıtlaSil
  2. Çok hoş bir fikir,tebrik ederim.Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  3. papatyalara bayıldım çok hoş olmuş.. İnsan o aynanın karşısından ayrılmak istemez. :)

    YanıtlaSil
  4. papatyalara bayıldım çok hoş olmuş.. İnsan o aynanın karşısından ayrılmak istemez. :)

    YanıtlaSil
  5. Yirim ben senin pazar günü fotograflarını. Gün ışığına kurban:)) Serhatla bakıp "hımmm bak ne güzel olmuş" dedik :)) Biriken mimler 2 oldu :)) Ben en iyisi bugün bitmeden mimlerimi yazayım ;)

    YanıtlaSil
  6. GeCecim senin banyon güneş mi alıyorrrr,aaahhhggggg :)))

    taşlı resim süper olmuş.
    sevgiler,

    YanıtlaSil
  7. süper çıkmış özlemişim banyonu keşke daha çok çekeydin hatta evinin heryerini:((

    YanıtlaSil
  8. Teşekkürler Ge-ce yapıcam mimi. evde Sevdiğim köşeler mimi başlatıp, fotosunu koymuştum ama arada kaynadı gitti.Senin başlattığın iyi oldu. Daha çok arkadaşa ulaşır.Banyonda mavi mavi çok güzel.

    YanıtlaSil
  9. Gece banyonun güneş alıyor olması çok ilginç ve çok hoş. fotoğraflar harika. papatyalar iç açıcı huzur veriyor. fotoğraflarını takip edeceğim. Bugünküleri çok beğendim. Yüreğine sağlık.

    YanıtlaSil
  10. ay yuppi çok sevindirik oldum ayça beğenmenize ve evt banyom güneş alıyor iki gözcük evimde banyom mutfağımdan daha aydınlık :) neyse bu durumdan ben de memnunum ama bazen de değilim nedenini biliyorsunuz kireç lekesi su lekesi herşey meydanda zor oluyor yani

    YanıtlaSil
  11. çok hoş bir şey bulmuşsun.resimleri harika çekmişsin.sen bu işi epey ilerlettin...ayrıca paptyaların da çok hoş...

    YanıtlaSil
  12. Banyonun aydınlık olması ne güzel insanın içi açılıyor. ya ben şimdi mimlendim yine ama beni yansıtan evde yaşamıyorum ki :( kendi evimde kendi dekorasyomu göstermek isterdim. ama bakacağız artık bir çaresine belki bir köşecik bulurum.

    YanıtlaSil
  13. Teşekkürler Gececim
    resimler nekadar güzel çıkmış
    banyonun ve mutfağın aydınlık olması nekadar önemli değilmi?
    En kısa zamanda cevaplayacağım
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  14. güneş alan banyo ne güzel, ben gece gündüz illa ışığı açarım, aydınlık olması güzel, fotoğraflar çok güzel çıkmış, papatyalar çok hoş.

    YanıtlaSil
  15. güzel fikirler veren bir yazı,teşekkürler...

    YanıtlaSil
  16. çok güzel bir mim bulmuşsun gece resimlerde harika olmuş...

    YanıtlaSil
  17. çok güzel bi fikir;banyonda çok cici papatyalar gerçekten iç açıcı ....ben mimlenmemişim ama bende bu mime ktılmak isterim...

    YanıtlaSil
  18. yazılarınızı beğenerek takip ediyorum hayat hikayenizide sonuna kadar okudum azminizi ve çalışkanlığınızı tebrik ediyorum.papatyalı ayna çok hoş evimde denemek istiyorum papatyanın insana mutluluk aşılayan bir enerjisi var gerçekten...sevgiler...

    YanıtlaSil
  19. Gece'cim papatya fikri çok hoş olmuş, banyonunda renklerine bayıldım.Mimide en kısa zamanda cevaplamaya çalışacağım.

    YanıtlaSil
  20. Çok güzel bir kategori olmuş bu. Ayrıa banyona bayıldım ablaaaa: Off vallahi hayallerimdeki gibi. :)

    YanıtlaSil
  21. Papatyaya bayılırım, banyon da en az papatyalar kadar güzel Gececim.
    Mimlenmişim haberim yok. En kısa zamanda hazırlayacağım.

    YanıtlaSil
  22. düşünce harika ,fotolar süper .Mallaya katılıyorum .Aynı şekilde evde sevdiğim köşeler diye bir seri çalışmam var senin başlatman çok iyi oldu.Baharatlıklar çok şirin olmuş bu arada
    sevgi ile kal

    YanıtlaSil